Abla ben kimsenin listeye girmesini eleştirmedim , ona bakarsan ben de Survivor konusunda yorum yapanlardan biriyim. Haftanın 5 günü yayınlanan bir yarışmayı takip eden ve yorumlayan bir kişi otomatikman takip etmeyen bir kişinin önüne geçer , bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok . Mircan Ocak ayına gerek Maske yarışması , gerek Fav10 Apartmanı , gerek de bunları biliyor musunuz konusu ile damga vurdu ama Survivor 'un başlangıcına denk geldiği için listeye maalesef giremedi . Bana göre ayın üyesi demek çok mesaj yazan demek değil , az ama öz yorum yapan , eğlenceli etkinlikler düzenleyen ve bunlara o kadar emek veren kişi varken ben daha çok mesaj yazdım diye listeye giriyorsam ben orada kendimi rahatsız hissederim ki ben şu an kendimi rahatsız hissediyorum.
Gelelim aktiflik meselesine . Forumda çok mesaj yazan bir çok kişiden daha çok zaman geçiriyordur eminim Mircan , sadece post kasmaya çalışmadığı için , sadece ilgilendiği konulara mesaj yazdığı için listeye giremedi bence. Bu benim kendi düşüncem , bana göre ayın üyesi olmak için sadece mesaj sayısına bakılmaması gerekir.