Tom @xemrexxx, Jerry sen. Nasıl da biliyorsun çizgi filmini ama. Biriniz kaçıyor, biriniz kovalıyor.Tom and Jerry.
Ay şununla adımı aynı cümlede geçirmenizi hakaret kabul ediyorum.Tom @xemrexxx, Jerry sen. Nasıl da biliyorsun çizgi filmini ama. Biriniz kaçıyor, biriniz kovalıyor.
@Yiğitt'le adını ansam nasıl olur? Bu durumda sen Tom oluyorsun, o Jerry.Ay şununla adımı aynı cümlede geçirmenizi hakaret kabul ediyorum.
Sakın anma onu daha da büyük hakaret sayarım, üstelik kovalayan o ben değilim.@Yiğitt'le adını ansam nasıl olur? Bu durumda sen Tom oluyorsun, o Jerry.
O iddiaları reddediyor @Yiğitt yalnız.Sakın anma onu daha da büyük hakaret sayarım, üstelik kovalayan o ben değilim.
İşine gelmeyen her şeyi reddetmesiyle meşhurdur bilmiyor muydun.O iddiaları reddediyor @Yiğitt yalnız.
Takıldığı detaya bak, yiyecek kardeşim yiyecek. Sanırsın dişi olsalar bir şey fark edecek, kız peşinde koşmuş olacaklar. Bu düşünceye göre Tom ve Sylvester eşcinsel oluyor, erkek peşinde koşmuş oluyorlar.Tweety ve Jerry, ikisinin de erkek olması en büyük hayal kırıklıklarımdandır çizgi filmlere dair.
Oyum elbette ki Tom’a gitti…