ATV Bir Zamanlar Çukurova - Dizi Yorumları

Dün akşam tekrarına bakmak için açtım öylece bıraktım. İnan dizinin yuzune bakılmaz olmuş. Bir sahne ne kadar uzatılabilirse o kadar uzatmişlar. Nefret ettim diziden.

Betül ile şu yeni gelen galerici sahnleri neydi öyle?? Bİtmıyordu. Galericiye bir sahne yazmişlar 2 saat sürüyordu.

Fikret ile Hakan'ın mekan basma sahneleri Demir ile Yılmazın anlaştiği sahnelerin cakması gibi:F Züleyha'nın Fikrete engel olamayıp sandayelyeye dayanarak ahllenmeleri (göz devirip dudak ısırmalar filan:F)

Saniye de kendini Hünkar mı zannetmiş??? Resmen Hünkar sahnelerini çekmişler yeniden:F

Fragmanlar bana yetiyor daha da izlemem full bölüm açıp.

@serhatt @EmreCan
Azıcık objektif ol, bu kinin tek sebebi Murat'ın ayrılışı. :A O ayrılmasaydı hala ayıla bayıla izliyor olacaktın. :A

Galerici konusunda haklısın evet. :A Hakan'ı bende sevmiyorum ama Fikret'e laf ettirmem. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Azıcık objektif ol, bu kinin tek sebebi Murat'ın ayrılışı. :A O ayrılmasaydı hala ayıla bayıla izliyor olacaktın. :A

Galerici konusunda haklısın evet. :A Hakan'ı bende sevmiyorum ama Fikret'e laf ettirmem. :A
Objektif oldugum için yazdım zaten:X Sen yanlı okumusun:F Fikrete laf eden mi var? :F Fikreti adam eden de zaten Demirciğimdi:A Barişmasaydı hala kötuydu. Ki zaten kötü hep yenge dediklerine aşık :F

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Yılmaz'ı niye sevmiyorsun? :A
Güya sevgilisinin hayatını kurtarıp sevgilisini almadan kendi g*tünü kurtarmaya çalişan bir karakterdi:A Adanaya yalanla gelip, doğrucu davut kesilen? Fekeli olmasaydı sürünecek olan adam bir eli yağda bir eli balda diziyi tamamladı. Züleyhanın erkek versiyonu işte:A Gören aşık oluyordu:A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
Güya sevgilisinin hayatını kurtarıp sevgilisini almadan kendi g*tünü kurtarmaya çalişan bir karakterdi:A Adanaya yalanla gelip, doğrucu davut kesilen? Fekeli olmasaydı sürünecek olan adam bir eli yağda bir eli balda diziyi tamamladı. Züleyhanın erkek versiyonu işte:A Gören aşık oluyordu:A
Züleyha'nin abisi diye gelmişti. :F
Fekeli olmasaydı hepsinin acliktan ağzı kokuyordu zaten. :A
Demir'den daha masum bence. :A Senin Yılmaz Ağa ile ne alıp veremediğin var? 😱

• Güldürdün
Züleyha'nin abisi diye gelmişti. :F
Fekeli olmasaydı hepsinin acliktan ağzı kokuyordu zaten. :A
Demir'den daha masum bence. :A Senin Yılmaz Ağa ile ne alıp veremediğin var? 😱
Demirin nesi kötü??? Adamı kötü etmek için b*ktan bir senaryo yazdilar bu sezon:F Demirle sulh yaparsan sulh yapar diş gösterirsen diş gösterir. Onu olanı ondan alamazsin!!! Gayet kendi kurallari olan net bir karakterdi. Dizinin en hasıydı:A Bi kere Hünkar Hanım tarafından yetiştirilmişti:bhr: @Dosi @serhatt

Demirin nesi kötü??? Adamı kötü etmek için b*ktan bir senaryo yazdilar bu sezon:F Demirle sulh yaparsan sulh yapar diş gösterirsen diş gösterir. Onu olanı ondan alamazsin!!! Gayet kendi kurallari olan net bir karakterdi. Dizinin en hasıydı:A Bi kere Hünkar Hanım tarafından yetiştirilmişti:bhr: @Dosi @serhatt
Öyle gaddar bir adamla sulh yapılmaz bence. Aşırı vicdansız, merhametsiz birisi. Batsın onun kuralları!!! :A
Hünkar hanım erkek gibiydi yalan yok ama oğlu ortalamanın altındaydı bence. :A

• Güldürdün
Hayallere kapılmışsın yine. :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: EmreCan and serhatt
Hayal değil senin kabullenemediğin gerçekler:A
------

Kötü dediğim sezon bu sezon:A İlk 2.5 sezon şahane. Fİkret ve ümit gelince batırdılar:A @serhatt ın fikosu batırdı diziyi:A
Heyecanı hala bol bence, bu sezon ne kadar garip olsa da. :bhr: Öyle değil mi? Fiko için birşey diyemem ama, Ümit iyi değildi pek. :D @serhatt

• Güldürdün
Reactions: serhatt and EmreCan