Saniye'nin ölümü üzerine buyuk dram yaşanacak... @serhatt @Forumdash
Gözlerim dolu dolu izliyorum keşke ayrılmak istemeseydi...Saniye'nin ölümü üzerine buyuk dram yaşanacak... @serhatt @Forumdash
Hanım kahya geri gellll.... Beraber ağlayalım. :/Gözlerim dolu dolu izliyorum keşke ayrılmak istemeseydi...
Senaristinde suçu yok, oyuncuların tercihi.Hanım kahya geri gellll.... Beraber ağlayalım. :/
------
@serhatt Gülten'de öldü, gözüm doldu of senarist bu bize yapılacak şey mi.. :S
------
Beni aglatamadi bu sahne de.![]()
Evet evet oyuncuların kendi isteği ile çıktığı sonradan aklıma geldi, bu kadar dramatize etmesine gerek yoktu bence.Senaristinde suçu yok, oyuncuların tercihi.
Zirve gelirse şaşırmam.Evet evet oyuncuların kendi isteği ile çıktığı sonradan aklıma geldi, bu kadar dramatize etmesine gerek yoktu bence.Reytingler yükselir en azından.
![]()
Gelir büyük ihtimal, özellikle AB'de toparlayacak dizi kendini.Zirve gelirse şaşırmam.![]()
Adı batsın be onun.Gelir büyük ihtimal, özellikle AB'de toparlayacak dizi kendini.
------
Colak'tan olsa olsa maraba olur, Ağa olmak bunun nesine be.@serhatt
Ne boş adam çıktı öyle.Adı batsın be onun.![]()
Hem de nasıl.Ne boş adam çıktı öyle.![]()
Hanımağa ona gününü gösterir.Hem de nasıl.![]()
Fikret'im gösterdi zaten.Hanımağa ona gününü gösterir.![]()
Fikret nerden senin oluyor?Fikret'im gösterdi zaten.![]()
Ya kimin olacaktı?Fikret nerden senin oluyor?
Umarım Abdulkadir'i vurur.![]()
Çok heyecanli ilerliyordu, sen antisi olduğun için böyle olmus bence. Dün asiri heyecanlandim izlerken.Dün akşam tekrarına bakmak için açtım öylece bıraktım. İnan dizinin yuzune bakılmaz olmuş. Bir sahne ne kadar uzatılabilirse o kadar uzatmişlar. Nefret ettim diziden.
Betül ile şu yeni gelen galerici sahnleri neydi öyle?? Bİtmıyordu. Galericiye bir sahne yazmişlar 2 saat sürüyordu.
Fikret ile Hakan'ın mekan basma sahneleri Demir ile Yılmazın anlaştiği sahnelerin cakması gibiZüleyha'nın Fikrete engel olamayıp sandayelyeye dayanarak ahllenmeleri (göz devirip dudak ısırmalar filan
)
Saniye de kendini Hünkar mı zannetmiş??? Resmen Hünkar sahnelerini çekmişler yeniden
Fragmanlar bana yetiyor daha da izlemem full bölüm açıp.
@serhatt @EmreCan
Evet reklamlar insanlar nefes alsın diye varÇok heyecanli ilerliyordu, sen antisi olduğun için böyle olmus bence. Dün asiri heyecanlandim izlerken.Sende ters tepmis anlaşılan.
Saniye değil, rahmetli hanimkahya diyeceksin haddini bil!
Saniye=Hünkar haberin yok muydu?
Betül'un sahneleri çok güzel, aynı Şahika gibi.
O Züleyha ve Fikret'in sahnesini hatırlamıyorum valla ne desem yalan olur.
Fragman yetmez full bölüm 2.5 saat + reklamlarla izleyeceksin.
![]()
İzlemiş olduğun yillarin hatrina gomme bu diziyi.Evet reklamlar insanlar nefes alsın diye varYoksa seyirci kalmıcak ekranda hepsinin beyin ölümü gerçekleşecekti
![]()
O yuzden gömüyorumİzlemiş olduğun yillarin hatrina gomme bu diziyi.![]()
Efsane değil mi zaten hala?O yuzden gömüyorumEmeğim hiç oldu. Geriye baktiğimda efsanelerin efsanesi olacak bir dizisi dediğim dizi oldu kestane
![]()