Hadi ordan. Teşkilat > Yargı.Yargı'mın anca getir götürünü yapar![]()
Hadi ordan. Teşkilat > Yargı.Yargı'mın anca getir götürünü yapar![]()
OK çatliyorum. USM, TEŞKİLAT, ELİMİ BİRAKMA, ZUMRUDUANKA, HERCAİ, BENİM ADİM MELEK > YARGI. 😎ÇatlaaYargı > Teşkilat
![]()
UŞM'yi patates etmesi pekiOK çatliyorum. USM, TEŞKİLAT, ELİMİ BİRAKMA, ZUMRUDUANKA, HERCAİ, BENİM ADİM MELEK > YARGI. 😎
Erkan hocamız varsa şans verilir.Elbette.Üs Yapım'ın yaptığı 4 dizinin 4'ünü de izledim (Elimi Bırakma ve BAM'ın tamamını izlemedim ama olsun). Bu da harika olacaktır, üstelik Erkan Birgören imzası var, kaçmaz.
@slhttnmtl
TRT verirdi zaten ama belki başka sebepler için anlaşamadılar, bir Kenan koltukta oturarak para kazanmayı sevmiş olabilir eminim atv ona diğer sunuculara göre daha çok para veriyor.Yani proje bir şekilde hayata geçer de Kenan İmirzalıoğlu olmaz gibi.A23, Kenan'a para yetiştiremez.
![]()
Erkan varsa kesin verilir zatenErkan hocamız varsa şans verilir.Başrol de Evrim olsa...
Biz sizi hasliyoduk.UŞM'yi patates etmesi peki![]()
Rüyanda evetBiz sizi hasliyoduk.![]()
Ne rüyası gerçek be.Rüyanda evet![]()
Akrep gibi bir şey olmaz ama güzel iş çıkarır ortaya Erkan Birgören ve Üs'cüm eminim.Erkan hocamız varsa şans verilir.Başrol de Evrim olsa...
Zeynep Çamcı mı? Eğer oysa Adım Başı Kafe de birlikte çalışmışlardı Üs Yapım ile, tekrar olabilir belki.O kadar dizi haberi geliyor Zeynep neden dönmüyor.. Erkan'ın kaleminden izlemek istemem ama bari bu diziyle dönse.![]()
Aynen bende ondan dedim bu dizi olur belki.Zeynep Çamcı mı? Eğer oysa Adım Başı Kafe de birlikte çalışmışlardı Üs Yapım ile, tekrar olabilir belki.![]()
Ama entrikayla aşkı güzel beceriyor bu adam.Akrep gibi bir şey olmaz ama güzel iş çıkarır ortaya Erkan Birgören ve Üs'cüm eminim.Evrim ve TRT çok alakasız bir ikili, o yüzden kalsın şimdilik.
![]()
Keşke entrika dizisi yapsa TRT ama yapmaz kiAkrep gibi bir şey olmaz ama güzel iş çıkarır ortaya Erkan Birgören ve Üs'cüm eminim.Evrim ve TRT çok alakasız bir ikili, o yüzden kalsın şimdilik.
![]()
Harika yaAma entrikayla aşkı güzel beceriyor bu adam.Olsun valla ben onu nerede olursa izlerim bak Hazal'ı bile bu kadar uzun tutmamıştım, özlüyor insan.
![]()
Adı: Zehra ve Adım Başı Kafe'de izledim kendisini sadece, tatlı ve başarılı bir oyuncu. Olursa güzel olur.Aynen bende ondan dedim bu dizi olur belki.![]()