Hem öneri hem sevinç (:

RodiLee

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
0
Puanı
97
İlk önce özel günler kötü günler bölümü olmalı

bu arada kendimle grur duydum forumdaki ilk günümde favoriyim bir karışıklık oldu snaırım

Biraz aktif olursan ve faydalı olursan alırsın zaten Favori üyeliği rahatça

Özel Günler & Kötü Günler bölümünün içeriği ne olacak ?

Favori Üyeliği forumda biraz aktiflik gösteren, umut veren üyelere veriyoruz. Bu uygulamadaki asıl amaç fake, robot falan olan üyeleri ayırmak. Normal üyelerin bir takım sahip olamadığı şeyler var :) Çok özel bir rütbe olmamakla birlikte gerçek anlamda "Favori" bir üye olma yolunda ilerlediğini söyleyebilirim daha ilk günden :)

ben 2 mesajda favori üye olmuştum ilk yorumum reyting hakkındaydı eğer admin o mesajıma cevap vermeseydi foruma girmezdim bir daha:)

Özel Günler & Kötü Günler bölümünün içeriği ne olacak ?

Favori Üyeliği forumda biraz aktiflik gösteren, umut veren üyelere veriyoruz. Bu uygulamadaki asıl amaç fake, robot falan olan üyeleri ayırmak. Normal üyelerin bir takım sahip olamadığı şeyler var :) Çok özel bir rütbe olmamakla birlikte gerçek anlamda "Favori" bir üye olma yolunda ilerlediğini söyleyebilirim daha ilk günden :)

Mutlu oldum

Özel günler kasıt da bu gün doğum günüm
amca oldum
kötü günler de tam tersi
yazılıdan düşük aldım gibi konular

mantıklı olabilir bu konular her telden'e eklenebilir :D ben gelir gelmez olmuştum favori üye o zamanlar hemen oluyoduk sanırsam favori üye yıldız falan yoktu biz üye olduğumuzda :D

yıldız vardı herhalde benim geldiğim zaman sitede aktif üye sıkıntısı vardı biraz

Hmm Geldiğimiz Forumdada Aynı Şey Vardı İsim Vermiyim. 🙂
Burdada Aynı Format Olursa Güzel Olur.
En Sevdikleriniz ve Nefret Ettiklerinizde Olsun. 🙂
Bu Arada Senden 2dk Sonrada Ben Favori Oldum. :D