Hafsanur Sancaktutan, Demet Özdemir'in Yeni Dizisinde! | Disney Plus

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,376
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
kapak_093037.jpg

Hafsanur Sancaktutan 'Dünya ile Benim Aramda' kadrosunda!

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Hülya Gezer'in oturacağı, senaryosunu Pınar Bulut'un kaleme aldığı, başrolünde Demet Özdemir'in oynayacağı ve adı 'Dünya ile Benim Aramda' olarak belirlenen diziye Hafsanur Sancaktutan dahil oldu.

Öte yandan, çekimleri mart ayında başlayacak olan dizi için Kerem Bürsin ile görüşmeler devam ediyor.

Dünya ile Benim Aramda, yakında Disney Plus'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Hülya Gezer çok iyi bir yönetmen ve uluslararası bir platformda görev almasına sevindim ama şahsen daha ilgimi çeken bir projede olsun isterdim çünkü adı geçen üç isme de mesafeliyim. :(

Yönetmen çok iyi ama kadro pek iyi kurulmuyor gibi.

Disney merkezi acilen ülkeye bir yönetici atamalı. Fox yöneticilerinin vizyonu ile buranın pazarında kolay kolay iş yapamazlar.

• Güldürdün
Reactions: cookies
Yönetmen çok iyi de Hafsanur ile Kerem Bursin olmamış :A Demet Özdemir bahtsız bedevi oldu bunlar sayesinde :A

Birsen Altuntaş haberini editlemiş, Hafsanur Sancaktutan kadroda. Dizinin adı da “Dünya İle Benim Aramda”ymış.
Yönetmen çok iyi de Hafsanur ile Kerem Bursin olmamış :A Demet Özdemir bahtsız bedevi oldu bunlar sayesinde :A
Konuyu beklemek lazım
Güzel isimler bu kadroyla çok iyi bir iş çıkar ortaya ya
Disney merkezi acilen ülkeye bir yönetici atamalı. Fox yöneticilerinin vizyonu ile buranın pazarında kolay kolay iş yapamazlar.
Yönetmen çok iyi ama kadro pek iyi kurulmuyor gibi.
Hülya Gezer çok iyi bir yönetmen ve uluslararası bir platformda görev almasına sevindim ama şahsen daha ilgimi çeken bir projede olsun isterdim çünkü adı geçen üç isme de mesafeliyim. :(

• Beğendim
Reactions: Angelica