Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
45. BÖLÜM

Eksik tüm bölümlerimi tamamladım ve güncele yetiştim. Ali gerçekten sinir bozucu, sezon başında ne güzel akıllanmış diyorduk ama daha da kötü duruma geldi. İzleyicinin de tepkisi var bu konuda, tamam Ali'nin rahat bir anlayış sergilemesini beklemiyorduk ama böyle davranışlarda bulunması da itici oluyor artık.

Asya, Aras'ın evlilik teklifini kabul etti. Bence güzel bir çift oldular, ben beğeniyorum bu ikiliyi. Bir an önce Leyla da diziden ayrılsın, bu ikiliyi izleyelim biraz. Tabi Volkan faktörü de var bir yandan.

Gönül ve Cavidan sahnelerini çok seviyorum, Cavidan dizinin en büyük rengi gerçekten. Harika oynuyor, güldürüyor. Gönül ve Haluk barıştı, bir ara iş boşanmaya gidiyordu ama döndü kıyısından. İyi oldu, seviyorum bu ikiliyi.

Bahar'ın gebeliği epey riskli, üzüldüm ona... Umarım sağ salim bebeğini kucağına alır. Bahar'ın mimikleri, duyguyu yansıtması falan gerçekten çok başarılı oyuncu.

Derin iyice kafayı yedi gibi, ne yaptığı falan belli değil. Melis Sezen harika oynuyor 'Derin'i, gerçekten oyunculuğunu çok beğeniyorum. Konuşması bile karakteri hissettiriyor.
 

Emre Ozansoy

Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,521
Reaksiyon puanı
56,751
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
:A :A

9vgo9ou.