M TV Maske Hangi Üyesin Sen? | 2.Bölüm: Beyaz Gelincik ve Sivrisinek Maskelerinin Altındaki İsimler Belli Oldu

Hangi Maskenin Açılmasını İstiyorsunuz?

• Beyaz Gelincik

Oy: 7 31.8%
  • Sivrisinek

Oy: 7 31.8%
  • Mamut

Oy: 2 9.1%
  • Köpek

Oy: 3 13.6%
  • Baykuş Ağacı

Oy: 0 0.0%
  • Avşar Kuzusu

Oy: 3 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
1. isim: Ben @Tolstoyevski'yim diye bağırıyor. :A

2. isim: @denizz19 olabilir ama TV'yle ilgilenmekten pek kitap okuyor mu emin değilim o yüzden @Yiğitt olabilir. :A

3. isim: @denizz19 buna daha çok uyuyor çünkü öğrenci değil diyerek aslında öğretmenliğine gönderme yapmış olabilir. :A 10 senedir burada ve İstanbul'da yaşadığını da biliyoruz. :A

4. isim: Açtığı etkinliklerdeki titizliğini ve Zey TV'nin rengini düşünürsek @Dosi olabilir diyorum. :A

5. isim: 2021'in çıkış yapan üyelerinden olması ve bu mesajı sayesinde Kırmızı Oda'daşım @Cervantes diyorum. :A
Teşekkür ederim Melek abla , daha dün yemiştim ama Kayseri mantısı kırmızı çizgimiz , hayır demeyiz. :Z Türkü eşliğinde afiyetle yiyeceğim. :A

Bunlar ne güzel temenniler böyle , teşekkür ederim . :Z @Sherlock

Teşekkür ederim abi , umarım.:bhr:
------

Böyle daha güzel olmuş , ellerine sağlık .:Z

Teşekkür ederim @denizz19 :Z

6. isim: Kim olduğunu ve hangi ipucunun fake olduğunu yüz metre öteden (diğer yorumlara bakmadım) anlayabiliyoruz ama kendisinin adını dillendirmek istemiyorum. :A
------

Oyumu da Mamut'a verdim çünkü en düz ipuçlarını o vermiş yani herhangi biri olabilir. :A

2. isim: @denizz19 olabilir ama TV'yle ilgilenmekten pek kitap okuyor mu emin değilim o yüzden @Yiğitt olabilir. :A

3. isim: @denizz19 buna daha çok uyuyor çünkü öğrenci değil diyerek aslında öğretmenliğine gönderme yapmış olabilir. :A 10 senedir burada ve İstanbul'da yaşadığını da biliyoruz. :A

4. isim: Açtığı etkinliklerdeki titizliğini ve Zey TV'nin rengini düşünürsek @Dosi olabilir diyorum. :A

5. isim: 2021'in çıkış yapan üyelerinden olması ve bu mesajı sayesinde Kırmızı Oda'daşım @Cervantes diyorum. :A

6. isim: Kim olduğunu ve hangi ipucunun fake olduğunu yüz metre öteden (diğer yorumlara bakmadım) anlayabiliyoruz ama kendisinin adını dillendirmek istemiyorum. :A
------

Oyumu da Mamut'a verdim çünkü en düz ipuçlarını o vermiş yani herhangi biri olabilir. :A
Yorumun için çok teşekkürler. 😊

• Beğendim
Reactions: Aserat

------

Peki bunlardan ikisinden birisi bana uyuyormu? :A biri Fake ise ve bunlar ikiside bana uymuyorsa değilim. Peki acaba ben varmıyım burada o da muamma :A en iyisi o konuda açık etmeyeyim @Mircan Saye

Bunlardan bana uyan?
En sevdiği renk Kırmızı.
*Romantik dizi/film sever

Beyaz Gelincik ben @Tolstoyevski 'yim diye bağırıyor :A (baykuşa benzer maske bile onun tarzı :A
Fenerbahçeli.
*Lost izler.
*Breaking Bad izler.

Peki bunlardan ikisinden birisi bana uyuyormu? :A biri Fake ise ve bunlar ikiside bana uymuyorsa değilim. Peki acaba ben varmıyım burada o da muamma :A en iyisi o konuda açık etmeyeyim @Mircan Saye

Bunlardan bana uyan?
En sevdiği renk Kırmızı.
*Romantik dizi/film sever

Beyaz Gelincik ben @Tolstoyevski 'yim diye bağırıyor :A (baykuşa benzer maske bile onun tarzı :A
Fenerbahçeli.
*Lost izler.
*Breaking Bad izler.
İpuçları çoğu üyeye uyuyor. Bakalım hangi üyeler çıkacak.😊

• Güldürdün
Reactions: Dosi
SAYIN MASKE HANGİ ÜYESİN SEN ? SEYİRCİLERİ ;
EĞER İKİ OY EŞİT ÇIKARSA İKİ MASKE SAHİBİNİN DE KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKACAKTIR .

O ho beni kandırdın :A
@Tolstoyevski acaba kendisini seçtimi :A insan bu kadarda belli etmez. Fake olarak bari FB seçmeseydi. O da ipucu :A
İlk konuyu gördüğümde çok incelemeden Köpeği seçtim yaaaa
Sonra detaylı baktığımda nedense Beyaz Gelinciği merakım arttı ama.

Bu arada Sivrisinek Zeyno çıkarsa Vay beeee diyeceğim :A:A:A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: STAR and Dosi