Keith Long
Favori Üye
Bazen ailenin sözü dinlenmemeli (İstisnalar dışında)Aile 😁
Bazen ailenin sözü dinlenmemeli (İstisnalar dışında)
Galatasaray'a, sonra da Trabzonspor'a geçtin mi tamamdır. Burak Yılmaz olma işlemini başarıyla gerçekleştirmiş olursun.Ben mutluyum Kartal'im ile.
Fenerbahçe hariç net bir şekilde Burak Yılmaz'ım ve bununla gurur duyuyorum.Galatasaray'a, sonra da Trabzonspor'a geçtin mi tamamdır. Burak Yılmaz olma işlemini başarıyla gerçekleştirmiş olursun.
Fenerbahçe hariç olsan olsan Olcay Şahan olursun. Gerçi onun da Galatasaray'ı yoktu ama o açığı Denizlispor'la kapatmış olsun hadi memleketinin takımıyla.Fenerbahçe hariç net bir şekilde Burak Yılmaz'ım ve bununla gurur duyuyorum.
Galatasaray'a, sonra da Trabzonspor'a geçtin mi tamamdır. Burak Yılmaz olma işlemini başarıyla gerçekleştirmiş olursun.
Bjk'lı olan Gs'li de olur sori..Trabzon hadi neyse de GS'li olursam, Bogazici köprüsünden atin beni.
Bu batağa bir kere giren ,bir daha çıkamaz sori...Bjk'lı olan Gs'li de olur sori..
Bjkli olan Fbli de olur, yani Fbli olan kişi gsli de olur. 😳😳 Bu örnekler sadece tek bir kişiyi gösteriyor...Bjk'lı olan Gs'li de olur sori..
Bjk'lı olan Gs'li de olur sori..
Bjkli olan Fbli de olur, yani Fbli olan kişi gsli de olur. 😳😳 Bu örnekler sadece tek bir kişiyi gösteriyor...
@Dosi
bu konuda Dark'a cok fazla hangi takim önde gitse onu tuytuyorsun, forumun en cok takim degistiren üyesisin diye söylendim hep,, kendini anlattigi icin ve en cok onunla dalga gecen olarak beni etiket etmis@Dosi ne diyor bu arkadaşşşşş
Forumda saf Beşiktaşlı bir ben mi varım yaGalatasaray'a, sonra da Trabzonspor'a geçtin mi tamamdır. Burak Yılmaz olma işlemini başarıyla gerçekleştirmiş olursun.
Beşiktaş'ı tutmak saflık göstergesi gibi oldu böyle.Forumda saf Beşiktaşlı bir ben mi varım ya
Hayır yani sonradan olmayan sonradan olunca karışım gibi oluyor Yani ben o anlamda dedim. Net bir Beşiktaşlı lazım böyle saf biraz koyu hem de analiz taktik konuşabileceğimiz ama yok olanlar da sonradan olma olunca manevi açıdan o sıcaklığı hisseder yorum yapamıyorumBeşiktaş'ı tutmak saflık göstergesi gibi oldu böyle.
@Yakamoz-Asi gerçek bir Beşiktaş taraftarı değil zaten, içinde bir yerde Fenerbahçelilik var. @DarkLegenD ise, Fenerbahçe hariç her takımı tutuyor.Hayır yani sonradan olmayan sonradan olunca karışım gibi oluyor Yani ben o anlamda dedim. Net bir Beşiktaşlı lazım böyle saf biraz koyu hem de analiz taktik konuşabileceğimiz ama yok olanlar da sonradan olma olunca manevi açıdan o sıcaklığı hisseder yorum yapamıyorum
Adamın Trabzonspor yorumunu gördüm hakem hakkında Beşiktaş hakkında böyle konuştuğunu hatırlamıyorum yakında Tsye geçerse şaşırmam@Yakamoz-Asi gerçek bir Beşiktaş taraftarı değil zaten, içinde bir yerde Fenerbahçelilik var. @DarkLegenD ise, Fenerbahçe hariç her takımı tutuyor.
@eskici de Trabzonspor'a geçti bu arada, totem niyetine Trabzonspor logosu koydu, o günden beri hep avatarında.Adamın Trabzonspor yorumunu gördüm hakem hakkında Beşiktaş hakkında böyle konuştuğunu hatırlamıyorum yakında Tsye geçerse şaşırmam