Ligin İkinci Yarısı Üç Büyüklerde Hangisi Başarılı Olur?

Hangisi Daha Başarılı Olur?

• Kullanılan toplam oy
    10

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
229306.jpg

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, üç büyük rakibine fark atmış ve daha sonra önce Beşiktaş, Sergen Yalçın'la yollarını ayırmış. Sonrasında da sırayla Fenerbahçe, Vitor Pereira ile ve Galatasaray da Fatih Terim ile yollarını ayırmıştı. Bu hafta itibariyle teknik direktör belirsizliği üç takım için ortadan kalkmış oldu. 11 Ocak'ta Domènec Torrent, Galatasaray ile anlaştı. 12 Ocak'ta İsmail Kartal, Fenerbahçe ile anlaştı. 13 Ocak'ta Beşiktaş, geçici olarak takımın başında bulunan Önder Karaveli ile teknik direktör olarak devam edeceğini duyurdu. Herhangi bir aksilik olmazsa üç büyükler sezonu bu üç isimle tamamlayacak.

Ligin ikinci yarısı hangi teknik direktör daha başarılı olur?

• Beğendim
Reactions: STAR
Üç takım için de şampiyonluk dışındaki her sonuç başarısızlıktır, o yüzden hiçbiri. :A

Fenerbahçe başarılı olur, ligi 3. sırada ya da 4. sırada bitirecek gibi geliyor bana. :A

Üç takım için de şampiyonluk dışındaki her sonuç başarısızlıktır, o yüzden hiçbiri. :A
Şampiyonluk zaten yalan oldu, kastım hangisinin en azından ilk üçe sokabileceği ve maç başına puan ortalaması yönünden daha iyi olacağı. Kişisel olarak performans yani kastım. :A

Torretto aralarında en zorlanacak kişi sadece onu biliyorum.

Torrent'in üstünde medya, taraftar ve yönetim baskısı olacaktır, İsmail Kartal'da ise taraftar ve medya. Şu an en rahat isim, hatta çok rahat olan isim Önder Karaveli. Gol sorununa çözüm bulursa diğer 2 isimden daha başarılı olacaktır.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Bu üç teknik direktörün şu anda en büyük başarısı, Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olmak olur. Lig yok ama en azından ZTK var. :A

Dominic Torrent şayet sabır gösterilirse türkiye futboluna çağ atlatabilir teknik taktik öngörüye sahip durumumuza bakılırsa en çok puan bize lazım o yüzden en başarılı biz oluruz diyorum

Galatasaraya iyi gelecektir Torrent. Değişiklik iyidir. Takım için iyi olur umarım. 🙂

• Güldürdün
Reactions: Araf