Güllerin Savaşı'nı izlemedim ama 68 bölüm sürmüştü daha ne olsun.Behzat Ç yüksek reyting alan bir dizimiydi? Olsun 5 reytingDüzenli de almıyordu sanırım.
Güllerin savaşi? Sen izledin diye mi![]()
Güllerin Savaşı'nı izlemedim ama 68 bölüm sürmüştü daha ne olsun.Behzat Ç yüksek reyting alan bir dizimiydi? Olsun 5 reytingDüzenli de almıyordu sanırım.
Güllerin savaşi? Sen izledin diye mi![]()
Ben genel tabloya bakıyorum belli kesimin izlemesi beni ilgilendirmiyorGüllerin Savaşı'nı izlemedim ama 68 bölüm sürmüştü daha ne olsun.Behzat Ç klasik reytinglerde olmasa da sosyal medyada çok ilgi gören bir işti o da 3 sezon.
![]()
@Aserat bile söylememişMenajerimi Ara.![]()
Ben ikisinin birlikte rol aldığı ve tutan bir diziyi söyledim.Ben genel tabloya bakıyorum belli kesimin izlemesi beni ilgilendirmiyorİnternet dizisi olarak da yoluna devam edemedi çünkü az izlendi
Güllerin Savaşi reytingi kaçti ortalama? Bi dönem diziler düşük reyting alsa da devam ediyorlardı
------
@Aserat bile söylememiş![]()
Tuttu mu? Tutuştu mu tutmak içinBen ikisinin birlikte rol aldığı ve tutan bir diziyi söyledim.![]()
Tuttu, sonraları senarist kurbanı olduğu için düşük izlenme oranları aldı diyelim.Tuttu mu? Tutuştu mu tutmak için![]()
Gözümden düşmeseydin derdikTuttu, sonraları senarist kurbanı olduğu için düşük izlenme oranları aldı diyelim.![]()
Beynin sulanmış senin.Gözümden düşmeseydin derdik![]()
Masumlar rüyana girsin emiii..Sayıklayarak uyanMasumlar gibi olmaz.
Uzatmayıp kanıtlarla geliyorum birincisi Kanal D'nin en çok dizi kaldırdığı dönemlerde 2 sezon sürmüştü daha ne olsun.Ben genel tabloya bakıyorum belli kesimin izlemesi beni ilgilendirmiyorİnternet dizisi olarak da yoluna devam edemedi çünkü az izlendi
Güllerin Savaşi reytingi kaçti ortalama? Bi dönem diziler düşük reyting alsa da devam ediyorlardı
------
@Aserat bile söylememiş![]()
Yok o kadar ciddiye almıyorum kendisini.Masumlar rüyana girsin emiii..Sayıklayarak uyan![]()
Gene sinirimi zıplatırsın bakmayamUzatmayıp kanıtlarla geliyorum birincisi Kanal D'nin en çok dizi kaldırdığı dönemlerde 2 sezon sürmüştü daha ne olsun.
![]()
Güllerin Savaşı Dizisinin Reytingleri
Kanal D'nin Medyapım imzalı yeni dizisi Güllerin Savaşı 8 Temmuz 2014 akşam 21.00'da başladı. Başrollerinde Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in yer aldığı, yönetmenliğini Merve Girgin'in yaptığı iddialı dizi Güllerin Savaşı'nda, hayatının zirvesinde olan Gülfem ile hayallerine giden...fav10.net
İkincisi ise Behzat Ç'nin devam edememesinin nedeni de buymuş yoksa yine izleniyordu. Onu da izlemedim ama savundurtuyorsun.
![]()
'Behzat Ç.'de Şok Gelişme!
Uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönen 'Behzat Ç.'de şok gelişme yaşandı. Yapımcılığını İnter Medya’nın, yönetmenliğini Serdar Akar’ın, senaristliğini Ercan Mehmet Erdem’in üstlendiği; kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Canan Ergüder Ece, Ege Aydan, İnanç Konukçu, Berkan Şal...fav10.net
Menajerimi Ara'yı söylerdim ama inişli çıkışlı bir serüveni oldu yoksa 45 bölüm de (Canan Ergüder için 35) az bir sayı değil.
------
Yok o kadar ciddiye almıyorum kendisini.Yorum konusuna da bir şeyler yazdım ona da bak bari.
![]()
GS ortalama 4.5/5.5Uzatmayıp kanıtlarla geliyorum birincisi Kanal D'nin en çok dizi kaldırdığı dönemlerde 2 sezon sürmüştü daha ne olsun.
![]()
Güllerin Savaşı Dizisinin Reytingleri
Kanal D'nin Medyapım imzalı yeni dizisi Güllerin Savaşı 8 Temmuz 2014 akşam 21.00'da başladı. Başrollerinde Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in yer aldığı, yönetmenliğini Merve Girgin'in yaptığı iddialı dizi Güllerin Savaşı'nda, hayatının zirvesinde olan Gülfem ile hayallerine giden...fav10.net
İkincisi ise Behzat Ç'nin devam edememesinin nedeni de buymuş yoksa yine izleniyordu. Onu da izlemedim ama savundurtuyorsun.
![]()
'Behzat Ç.'de Şok Gelişme!
Uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönen 'Behzat Ç.'de şok gelişme yaşandı. Yapımcılığını İnter Medya’nın, yönetmenliğini Serdar Akar’ın, senaristliğini Ercan Mehmet Erdem’in üstlendiği; kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Canan Ergüder Ece, Ege Aydan, İnanç Konukçu, Berkan Şal...fav10.net
Menajerimi Ara'yı söylerdim ama inişli çıkışlı bir serüveni oldu yoksa 45 bölüm de (Canan Ergüder için 35) az bir sayı değil.![]()
E tamam tutmuş işte illa her tutan iş 10 reyting alacak diye kaide yok.GS ortalama 4.5/5.5Behzat Ç anlamadım reytingi yok bişeyi yok konuda
![]()
10'dan 3e çöktü diyorsak tuttu demek için 10+ almalıE tamam tutmuş işte illa her tutan iş 10 reyting alacak diye kaide yok.Behzat Ç'nin bitme nedeni iç karışıklıklarmış onu gösteriyordum.
![]()
10 reytingi görmüşse tutup çöktü olur ama Güllerin Savaşı nasıl başladıysa öyle bitirmiş ve kendince iyi oranlar yakalamış yani düz tuttu denilebilir.10'dan 3e çöktü diyorsak tuttu demek için 10+ almalı![]()
Kadın'dan önce Kuzgun'da oynamıştı yani Ay Yapım keşfi.Satılmış değil mi bu? Kadın dizisi çocuk oyunculara dahi basamak oldu, alkış.![]()
Kadın sayesinde ön plana çıktı ama, oyunculuğuyla sen sezona damga vurdu. Düşük reytingli 15 bölümlü Kuzgun'da nasıl parlasın?Kadın'dan önce Kuzgun'da oynamıştı yani Ay Yapım keşfi.![]()
Senin dışında o trajedi yumağı işi hatırlayan kalmadı kasma bence.Kadın sayesinde ön plana çıktı ama, oyunculuğuyla sen sezona damga vurdu. Düşük reytingli 15 bölümlü Kuzgun'da nasıl parlasın?![]()