Kabul et bugün senin de sempatini kazandıEn az Ali Koç kadar başarılı bir başkandır.
Evet. Fatih Terim'i koruyacağım diye seçilip birkaç aya kovması on numara iş.Kabul et bugün senin de sempatini kazandı
Allah Fatih Terim'i üzenden razı olsun Türk futbolu inşallah bir daha böyle bir karakter görmez...Evet. Fatih Terim'i koruyacağım diye seçilip birkaç aya kovması on numara iş.
Basın toplantısı sona erdi mi?An itibariyle basın toplantısında dayak yiyor ama çok dik duruyor. Aliiii utan kankandan utaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.
AnlamadımBaşkan seçildikten hemen 1 gün sonra malum kişiye selam gönderip teşekkür etmiştir.
Yakışmadı, hiç yakışmadı... Kaç tane malum kişi var?Anlamadım
Tamam tamam bir an aklım nedense Ali Koç'a gittiYakışmadı, hiç yakışmadı... Kaç tane malum kişi var?
Fete diyorTamam tamam bir an aklım nedense Ali Koç'a gitti
Malum kişi denildiği zaman kaç kişinin aklına Fatih Terim gelir ki? 1? 2?Fete diyor
@xdragxx la düz mantık insanıyızMalum kişi denildiği zaman kaç kişinin aklına Fatih Terim gelir ki? 1? 2?
Herhangi bir mantık çeşidi malum kişiyi Fatih Terim olarak adlandırmaz.@xdragxx la düz mantık insanıyız
Nasıl adlandırabilirz? Önerin var mı?Herhangi bir mantık çeşidi malum kişiyi Fatih Terim olarak adlandırmaz.
Malum kişi malum kişidir abi, herkes de bunu bilir. Fatih Terim nereden çıktı onu anlamadım ki ben.Nasıl adlandırabilirz? Önerin var mı?