Bildirmeleri yeni farkediyorumMakinede yapmıyorsan cezvede kahveyi demledikten sonra cezveyi fincana gıdım gıdım dökeceksin ve bittiğinde de çay kaşığıyla köpükleri ortaya doğru toplayacaksın. Kedi hanım bana bunu öğretmişti seneler önce ama kendisi bile unutmuştur öğrettiğini olsun @Dosi
10da kalkınca uyumaktan vazgeçtim. Yarına iş var malum. Bünye şaşmasınGünaydın hayırlı haftalar
Bildirmeleri yeni farkediyorum
Öncelikle hayır, cezvede yaparken kaynama öncesi oluşan köpükleri boş fincana koyuyorsun. Sonra kahve kaynayınca kahveni döküyorsun fincana.
------
10da kalkınca uyumaktan vazgeçtim. Yarına iş var malum. Bünye şaşmasın
Ne dert oldu size beSonunda, hele sükür.
Ne dert oldu size be
Forumada biraz mesafe koyacağım adapte olunmak için sjsjsjjsjs (aslında bahanesi, dinlenmeye çekileceğim)
günaydın bugün yazmamışsın hayretGünaydın
günaydın bugün yazmamışsın hayret
bende kahvaltı yapıyom bu gidişle derse geç kalıcamGünaydın araya bir olay girdi, giremedim foruma. yeni ofise gelebildim.
bende kahvaltı yapıyom bu gidişle derse geç kalıcam
buyur 🍜🍛🍮🍽️ afiyet olsun okulu boşveriyorum iğrençççAfiyet olsun. bende fena aciktim, dün aksam bir sey yememistim.
Bana da bir tabak hazirla sen, bosver okulu.
buyur 🍜🍛🍮🍽️ afiyet olsun okulu boşveriyorum iğrenççç
sen okuyarak bir yerlere gelmişsin okumazsam ben nerelere geleyim afiyet olsunEllerine saglik
Aynen, bosver okulu, bende ofise geldim ama hic calisasim yok.
sen okuyarak bir yerlere gelmişsin okumazsam ben nerelere geleyim afiyet olsun
yürüyorum binbaşı emredersin dersten saDogru söze ne denir. Hadi o zaman hadi, ne bekliyorsun, toparla ortaligi, kos derse. Yürüüüüü
yürüyorum binbaşı emredersin dersten sa