Fatih Terim'e gösterilenin ben sabır değil başka bir şey olduğunu düşünüyorumİstediği kadar iyi taktikleri olsun, özgüvenin olmadığı zaman istediklerini ortaya koyamazsın ki. Mesela Önder Kahveci'nin yerinde olduğunu düşün, özgüvensiz bir şekilde çalıştırırsın takımı. Sebebi iyi ya da kötü olmasından değil, her an gönderilecek olma olayının olmasındnan dolayı. Her an gönderilecek olma olasılığın varsa, haliyle diken üstünde gibi hissedersin ve korkarak adım atmak zorunda kalırsın, riskten kaçarsın. Sergen Yalçın'a gönderilen iltimas Önder Kahveci'ye gösterilir mi, bence hayır. Tabii ülkedeki en büyük iltimas geçilen teknik direktör Fatih Terim, onun da başarısı hatrına bu kadar iltimas geçiliyor. Ne yazık ki sabır yok ülkede, bu yüzden Önder Kahveci bu sabırsızlığın içinde kaybolur gider.
Bu arada o kadar da cümle kurmuşum, Önder Karaveli'yi Önder Kahveci demişim, hiç uyarmıyorsun.
Yönetim net konuşamıyor adam alamadılar sonra biraz takım düzelince hocayı da taraftar sahiplerince de yeni hoca almak istemediler. Bu sezonun kayıp olma durumundan da bence yönetim aceleci değil. Takımda 10 taneden fazla kişi sene sonu bittiği için bence yönetim daha çok sezon sonunu düşünüyor.