Bu hesap zaten Instagram'da değil. Ben üstün stalk yeteneklerimle buldum.
nerden buldun ya
Bu hesap zaten Instagram'da değil. Ben üstün stalk yeteneklerimle buldum.
Dizide mi geçti bu?Bu hesap zaten Instagram'da değil. Ben üstün stalk yeteneklerimle buldum.
Gece bahsetmiştim ya abla sana. Daha önce bir dizide görmüştüm, oradan yapmışlar yine. Hatta orada Sadakatsiz, Menajerimi Ara için kullanılan hesaplar da var.nerden buldun ya
Aynen. Bir karakter için daha hesap var.Dizide mi geçti bu?
Yasak Elma için de var bir sürü geçen gün Sadakatsiz de gördüm @dr.asyayilmaz diye İyi takipçi kasiliyo o hesaplara ;D gizli hesap olmasa yazardim diziden gelenler diyeGece bahsetmiştim ya abla sana. Daha önce bir dizide görmüştüm, oradan yapmışlar yine. Hatta orada Sadakatsiz, Menajerimi Ara için kullanılan hesaplar da var.
------
Aynen. Bir karakter için daha hesap var.
@dr.asyayilmaz ve Yasak Elma hesapları gerçekti.Yasak Elma için de var bir sürü geçen gün Sadakatsiz de gördüm @dr.asyayilmaz diye İyi takipçi kasiliyo o hesaplara ;D
Dizideki ig işsizi olarak ilan ediyorum senle beni@dr.asyayilmaz ve Yasak Elma hesapları gerçekti.
Gece bahsetmiştim ya abla sana. Daha önce bir dizide görmüştüm, oradan yapmışlar yine. Hatta orada Sadakatsiz, Menajerimi Ara için kullanılan hesaplar da var.
------
Aynen. Bir karakter için daha hesap var.
Bulamazsın abla.bende arıyorum bulamıyorum yaa
Bulamazsın abla.
3. ve 4. fotoğraf.Dergi çekimlerini icat edenden Allah razı olsun.
4. köprü dikilir bacakları arasına.3. ve 4. fotoğraf.
Üstteki yazının doğruluğu...Dergi çekimlerini icat edenden Allah razı olsun.
Hikayesinde gördüm ben bunu, ne kaçırması.Kız bu pozu nasıl kaçırdınız 😱 @serhatt @Dosi @Angelica @cookies @EmreCan @Emre Ozansoy @Yiğitt @denizz19 @Zeyno @primavera @Forumdash @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Özgür Ekli dosyayı görüntüle 113452
Bu pozu kaçıranlarına soracan be adam...heryere sürükleniyorum sayendeKız bu pozu nasıl kaçırdınız 😱 @serhatt @Dosi @Angelica @cookies @EmreCan @Emre Ozansoy @Yiğitt @denizz19 @Zeyno @primavera @Forumdash @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Özgür Ekli dosyayı görüntüle 113452
Bu pozu geyler verir genelde. 😱Kız bu pozu nasıl kaçırdınız 😱 @serhatt @Dosi @Angelica @cookies @EmreCan @Emre Ozansoy @Yiğitt @denizz19 @Zeyno @primavera @Forumdash @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Özgür Ekli dosyayı görüntüle 113452