Bu hesap zaten Instagram'da değil.Ben üstün stalk yeteneklerimle buldum.
![]()
nerden buldun ya
Bu hesap zaten Instagram'da değil.Ben üstün stalk yeteneklerimle buldum.
![]()
Dizide mi geçti bu?Bu hesap zaten Instagram'da değil.Ben üstün stalk yeteneklerimle buldum.
![]()
Gece bahsetmiştim ya abla sana.nerden buldun ya![]()
Aynen.Dizide mi geçti bu?![]()
Yasak Elma için de var bir sürü geçen gün Sadakatsiz de gördüm @dr.asyayilmaz diyeGece bahsetmiştim ya abla sana.Daha önce bir dizide görmüştüm, oradan yapmışlar yine. Hatta orada Sadakatsiz, Menajerimi Ara için kullanılan hesaplar da var.
------
Aynen.Bir karakter için daha hesap var.
![]()
@dr.asyayilmaz ve Yasak Elma hesapları gerçekti.Yasak Elma için de var bir sürü geçen gün Sadakatsiz de gördüm @dr.asyayilmaz diyeİyi takipçi kasiliyo o hesaplara ;D
Dizideki ig işsizi olarak ilan ediyorum senle beni@dr.asyayilmaz ve Yasak Elma hesapları gerçekti.![]()
Gece bahsetmiştim ya abla sana.Daha önce bir dizide görmüştüm, oradan yapmışlar yine. Hatta orada Sadakatsiz, Menajerimi Ara için kullanılan hesaplar da var.
------
Aynen.Bir karakter için daha hesap var.
![]()
Bulamazsın abla.bende arıyorum bulamıyorum yaa
3. ve 4. fotoğraf.Dergi çekimlerini icat edenden Allah razı olsun.
![]()
![]()
![]()
![]()
4. köprü dikilir bacakları arasına.3. ve 4. fotoğraf.![]()
Üstteki yazının doğruluğu...Dergi çekimlerini icat edenden Allah razı olsun.
![]()
![]()
![]()
![]()
Hikayesinde gördüm ben bunu, ne kaçırması.Kız bu pozu nasıl kaçırdınız 😱 @serhatt @Dosi @Angelica @cookies @EmreCan @Emre Ozansoy @Yiğitt @denizz19 @Zeyno @primavera @Forumdash @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Özgür Ekli dosyayı görüntüle 113452
Bu pozu kaçıranlarına soracan be adam...heryere sürükleniyorum sayendeKız bu pozu nasıl kaçırdınız 😱 @serhatt @Dosi @Angelica @cookies @EmreCan @Emre Ozansoy @Yiğitt @denizz19 @Zeyno @primavera @Forumdash @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Özgür Ekli dosyayı görüntüle 113452
Bu pozu geyler verir genelde. 😱Kız bu pozu nasıl kaçırdınız 😱 @serhatt @Dosi @Angelica @cookies @EmreCan @Emre Ozansoy @Yiğitt @denizz19 @Zeyno @primavera @Forumdash @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Özgür Ekli dosyayı görüntüle 113452