Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Trabzonspor'un da gündeminde ama muhtemelen sözleşmeyi uzatırız.
Bir ay önce menajeri ve başkan görüşme yaptı. Önceliği kesinlikle yurt dışı olduğunu bildirmiş. Dorukhan'da olduğu gibi yurt dışı yapamazsa onu bitirebiliriz gibi duruyor.

Bir ay önce menajeri ve başkan görüşme yaptı. Önceliği kesinlikle yurt dışı olduğunu bildirmiş. Dorukhan'da olduğu gibi yurt dışı yapamazsa onu bitirebiliriz gibi duruyor.
Fenerbahçe'de kalması şu aşamada daha mantıklı olur. Şu anda kendisini göstermeye başladı, en azından bir sezon daha kalıp yurt dışına transfer olabilir.

• Beğendim
Reactions: Araf
Kim ve Szalai giderse Serdar Aziz'e çok iş düşecek. Kalması takım için önemli olacaktır. :)

Muhammed'in ara ara oynaması gerekli. Yoksa 4.5 senesi sürekli sağa sola kiralanmakla geçer. :)
Kim ve Szalai'nin ikisini birden göndermek, yerine iyi isimlerle dolduramamak sıkıntı olur. Tisserand da var takımda ama tam anlamıyla muamma. Serdar'dan alternatif olur ama iyi bir 11 oyuncusu olamaz bence. Ali Koç ikisini birden satıp, yerini alakasız isimlerle doldurması şaşırtıcı olmaz.

Muhammed zaten yedekten girip oyuna hareketlilik katma potansiyeli olan bir oyuncu ama şu an için 11 oyuncusu değil. Kiralasak, kiralandığı takımında ön plana çıkan oyunculardan da olur tabii. Sözleşme uzasın da, artık top kendisinde olacak.

Kim ve Szalai'nin ikisini birden göndermek, yerine iyi isimlerle dolduramamak sıkıntı olur. Tisserand da var takımda ama tam anlamıyla muamma. Serdar'dan alternatif olur ama iyi bir 11 oyuncusu olamaz bence. Ali Koç ikisini birden satıp, yerini alakasız isimlerle doldurması şaşırtıcı olmaz.

Muhammed zaten yedekten girip oyuna hareketlilik katma potansiyeli olan bir oyuncu ama şu an için 11 oyuncusu değil. Kiralasak, kiralandığı takımında ön plana çıkan oyunculardan da olur tabii. Sözleşme uzasın da, artık top kendisinde olacak.
Bence içimden bir ses Stephen İreland olacak diyor teknik direktör olarak
@Araf

Son düzenleme:
Maviş bazı yazılar görüyorum yazın Löw'ün yanına gidip adama ciddi ciddi Serdar Dursun falan anlattığını söylüyorlar o kadar da yapmadım de nolur noluuuur

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Gerekli24
1641648504291.png

Aylarca @HeisenBerg, Vitor Pereira'nın fotoğrafını avatarına koydu. Şimdi @xdragxx, Slaven Bilic fotoğrafı koyuyor. Totem yapıyor da olabilir gelmesin diye ya da güveniyor da olabilir, bilemedim. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf
Ben ön yargılı biri değilim hiçbir zaman gelsin 5-10 maç bakalım :A Beşiktaş ölçü değil benim için Beşiktaş'ı zirveye oynatması bile başarıdır :A
Türkiye tecrübesi var ama çok büyük bir başarısı da yok. Beşiktaş'ta eleştirilen bir isimdi şampiyonluğa oynatsa da, tabii @Gerekli24, @DarkLegenD ve @Yakamoz-Asi'yi buraya davet edelim o dönemleri anlamak açısından. :A Beşiktaş'tan sonra West Ham tecrübesi oldu mesela, büyük takımları da yendi ama orada da iyi değildi fazla. Beşiktaş'tan sonra iyi bir ivme yakaladıysa iyi ama genel olarak iyi bir görüntü çizemiyor. :D