- Reaksiyon puanı
- 115,900
- Puanı
- 1,060
İzlemeyerek
Ben izlemeye başlayana kadar elenir umarım
İzlemeyerek
İzlerken ekranda yok sayma özelliği olsa keşke 🤭🤭🤭
Ooooo dondurma reisi gömme çalışmaları başlamış.Kolay gelsin.Evet aynı kişi Emre'cim . PUAHAHAHAHAAHAA buna sadece gülerim
Mobilden link açılmadı gene konu dondurma Reis mi?Rezillik ya daha canlı yayında başlamış hüzünlü bakışlara. Herkes gülüp eğlenirken bu adam böyle duruyor. Bu sene izleyeceklere sabır diliyorum.
Rezillik ya daha canlı yayında başlamış hüzünlü bakışlara. Herkes gülüp eğlenirken bu adam böyle duruyor. Bu sene izleyeceklere sabır diliyorum.
Evet aynen o.Ooooo dondurma reisi gömme çalışmaları başlamış.Kolay gelsin.
Mobilden link açılmadı gene konu dondurma Reis mi?
Açılmadığı isabet olmuş. Lütfen hatta kalır mısın? Seni başka bir birime bağlayacağım.Evet aynen o.
Ya ne alaka ben bu sene izlemeyeceğim bile. Sen sana hoş gelmeyen fikirlere nasıl olmamış atabiliyorsan, ben de attım niye bundan bir anlam çıkarıyorsun?@Özgür ben bu sene herşeyi goy goy yapmak istiyordum olmucak anlaşılan...
Ya ne alaka ben bu sene izlemeyeceğim bile. Sen sana hoş gelmeyen fikirlere nasıl olmamış atabiliyorsan, ben de attım niye bundan bir anlam çıkarıyorsun?
Barış'ı sevmiyorum ve onunla ilgili iyimser açıklamalarla da ilgilenmiyorum. Sevenlerinin sürekli onun yapısı böyle siz anlamıyorsunuz, görmüyorsunuz gibi klişelere girilmesini de sevmiyorum. Tamamiyle oynayan bir insan. Storylerinde bile gülmüyor diyorsun da güldüğü anlar elbet vardır gerek yok böyle açıklamalara.Gülerek söylediğim birşeye neden olmamış atıyosun o zaman
Barış'ı sevmiyorum ve onunla ilgili iyimser açıklamalarla da ilgilenmiyorum. Sevenlerinin sürekli onun yapısı böyle siz anlamıyorsunuz, görmüyorsunuz gibi klişelere girilmesini de sevmiyorum. Tamamiyle oynayan bir insan. Storylerinde bile gülmüyor diyorsun da güldüğü anlar elbet vardır gerek yok böyle açıklamalara.
SağolOoooo dondurma reisi gömme çalışmaları başlamış.Kolay gelsin.
Mobilden link açılmadı gene konu dondurma Reis mi?
Çok amatör bir yayın olmuş. Ben 2020 zamanı yaptığı yayınlardan bekliyordum, ön kamera açık önce bir takım sonra bir takım konuşur diye.
Dondurma mevzusunun açıklaması yapıldı ama sizin hala daha "dondurma reis" demeniz.Ooooo dondurma reisi gömme çalışmaları başlamış.Kolay gelsin.
Adı kaldı bahtiyar gibi...Yayını şimdi izledim de, Barış cidden çok tatlı çıkmış. Kısa ve öz konuşmuş, diğerleri gibi uzatmamış. Barış, Batuhan ve Adem birlikte takılsın, diğerleri önemli değil. Parkurların kraliçesi Nagihan saçını değiştirmese daha iyi olacaktı ama böyle de iyi.
Çok amatör bir yayın olmuş. Ben 2020 zamanı yaptığı yayınlardan bekliyordum, ön kamera açık önce bir takım sonra bir takım konuşur diye.
Dondurma mevzusunun açıklaması yapıldı ama sizin hala daha "dondurma reis" demeniz.