'Survivor All Star'ın Afişi Yayınlandı! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,022
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FIW2K9xX0AAg2Qu

TV8'in sevilen yarışması 'Survivor All Star' sezonunun afişi yayınlandı!

Yapımcılığını Acun Medya'nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın üstlendiği yarışmanın yeni sezonunda; Barış Murat Yağcı, Adem Kılıçcı, Çağan Atakan Arslan, Gökhan Keser, Ogeday Girişken, Anıl Berk Baki, Nagihan Karadere, Berna Keklikler, Evrim Keklik gibi isimler yarışacak.

7fmm843.jpg

'Survivor All Star' ilk bölümüyle 15 Ocak Cumartesi 20.00'de TV8'de başlıyor!

Son düzenleme:
Yok böbrek taşı, yok dizi çıktı, yok kolu çıktı.. Tüm kadro gözüküyor.

Cuma günü gidiyorlarmış sanırım adaya. Pazar günü gelmiş olur en geç bence. :Z
Aslında çoktan hazır fragman da ilk olarak bu Yunanistan'ın fragmanında benzeyen tanıtımı yayınladılar. Diğeri geçen senelerde yaptıkları siyah ekran fragmanı. İlk bölüm fragmanı ise muhtemelen 13 veya 14 Ocak'ta gelir.

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Aslında çoktan hazır fragman da ilk olarak bu Yunanistan'ın fragmanında benzeyen tanıtımı yayınladılar. Diğeri geçen senelerde yaptıkları siyah ekran fragmanı. İlk bölüm fragmanı ise muhtemelen 13 veya 14 Ocak'ta gelir.
Bunu mu diyorsun? Eğer bunu diyorsan ben bunun geleceğini düşünmüyorum. İlk yayınlanan tanıtım yeterli olur ve direk bölüm fragmanı gelir. :A
Doğru parlıyor basitliği parıl parıl :A
Kısa sürede gerçekleri görmene sevindim @Alos'cum. :bhr:

Bunu mu diyorsun? Eğer bunu diyorsan ben bunun geleceğini düşünmüyorum. İlk yayınlanan tanıtım yeterli olur ve direk bölüm fragmanı gelir. :A

Kısa sürede gerçekleri görmene sevindim @Alos'cum. :bhr:
En az izlediğim sene bu. Ama Meryemin 2021 de değil bu sene katılmasını isterdim. Çok yanlış yaptı. Sağlık olsun.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy