Bozacının şahidi şıracı lar. SsEkli dosyayı görüntüle 113400
Mesaj sayısına dikkat, forumun en geveze üyesi. @serhatt'a neler çektiriyor bir bilsen.
Bozacının şahidi şıracı lar. SsEkli dosyayı görüntüle 113400
Mesaj sayısına dikkat, forumun en geveze üyesi. @serhatt'a neler çektiriyor bir bilsen.
Yusufum canımdır gerekirse alırız@eskici bak herkes seni örnek alıyor.
Espri kaliteni @eskici ile sınırlı tut, zirve kendisi çünkü.Yusufum canımdır gerekirse alırız
En azından arafta bırakmıyoruz esprileri L&M'ye de zam geldiEspri kaliteni @eskici ile sınırlı tut, zirve kendisi çünkü.
Cadoloz sana benzer mahalle karısı.
Kullanıcı adım üzerine espri yapıp duruyor, bıkmadı.En azından arafta bırakmıyoruz esprileri L&M'ye de zam geldi
Yalannnnn, ben ona çektiriyorum.Ekli dosyayı görüntüle 113400
Sende ona kullanıcı adı üzerinden espri yap.Kullanıcı adım üzerine espri yapıp duruyor, bıkmadı.
Ne zirvesi be adam... daha gencecik adamım ben..sen kendine bak morukBana göre zirve, tabii kişiden kişiye göre değişir. Hata yapma lüksün tabii daha az olacak ama yine de yaparsın tabii hata ama çok büyük hatalar yapmak zorlaşır. O zirve yılları yaşamakta olan @The_Erinch ve @Angelica'ya bağlanalım en iyisi, onlar daha tecrübeli. Ben sonuç olarak o zirve yılları yaşayan birisi değilim henüz.
@primavera cevap budur işte, böyle ol işte.Ne zirvesi be adam... daha gencecik adamım ben..sen kendine bak moruk
Film izledim Arafcığımm.. Sanki @bazinga sever bu sever@primavera cevap budur işte, böyle ol işte.
Benim hayatım OscarBiraz da Oscar filmleri izle.
Bu arada bu kadar kurgucu olma @Araf
Tam olarak böyle bir insansın
Kaçıncı seviyede böyle olabiliyorum😂@primavera cevap budur işte, böyle ol işte.
Şairin "yolun yarısı eder" dediği yaşı biraz geçtikten sonra belki de ya da belki hemen şu anda, tamamen kendi elinde.
------
Kaçıncı seviyede böyle olabiliyorum😂