Selam

Happy Tree

National Goegraphic ♥
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
0
Puanı
98
Web Sitesi
www.uslanmam.com
Selam Ben Yeni Geldim.. 🙂
Uslanmam Forumundan Geliyorum Daha Öncedende Buraya Üyeydim Ama Şifremi Unutmuşum Neyse.
Orada Şuanda Onursal Üyeyim 2.500 Konu 9.438 Mesajım Var. 🙂
Bende Buraya Geliyim Birde Burda Göriyim Kendimi Dedim. 🙂
Gerçi Küçük Bir Foruma Benziyor Ama Neyse. 🙂

Frank Woods ?
Alem To Beni Hatırlamadın Galiba Uslanmamdan Happy Tree?
Frank Woods bir Mod üye vardı FF Üyesine ekrardan düştü burada ve son günlerde herkese ağır küfürden 3 ay ban yedi sık sık nick alıp millete küfür ediyor bir arada böyle yapmıştı ve bir üyelik almıştı sahte onu sen sandım

Hoşgeldin Hacı burası küçük forum filan değil bence Mod olmak için geldisen biraz zor burada Mod olmak :):)

AlemTo bir şey demiyorum sana bu hesabın amacı değil çünkü ben güzel şeyler mi yaptım, dedim bazı sebeplerden dolayı öyle şeyler yaptım ve 3 ay ban yedim...

Bu şerefsiz gibi forumu aşağılamadım en azından...

Sen bu Happy Tree ile geldiniz LeqeND KiLLeR'e sor saldırdınız o zaman sen süresiz almıştın benim sayemde döndün foruma hatırla...

Sen bu foruma yakışmıyorsun !!!!.Happy Tre doğru dürüst gel foruma hacı inan ki pişman olmazsın Uslanmamdan daha iyi ortam var burada sen bu Frank Woods'a bakma birazdan Admin gelince yer banını gider :)

Arkadaşlar Konuyu Uzatmaya Gerek Yok Şuan İçin Bi sıkıntı Gözükmüyor Çocuk Almış Üyelik Gelmiş Forumumuza Bi sorun çıkartmadıkçada İstediği Kadar Kalacaktır... Hoşgeldin Foruma :)

Arşivine başlarım senin... Sen mi küfür ettin AlemTo etti sen de bizi Uslanmam'ın hiti ve büyüklüğüyle aşağıladın, gelir gelmez şimdi de rütbeleri küçümsedin...
Benim Herkese Saygım Tam Senin Gibi Aile Terbiyesi Almamış Kişilerle Uğraşmak İstemiyorum.
Bundan Sonrada Mesajlarını Okumayacağım İyi Forumlar. 🙂