Aras Bulut İynemli'nin 'Atatürk'ü Canlandıracağı Dizi Hangi Platformda Yayınlanacak?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,939
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
3220352_414x414.jpg

Aras Bulut İynemli'nin 'Atatürk'ü canlandıracağı dizi hangi platformda yayınlanacak?

Yapımcılığını Lanistar Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturacağı ve Aras Bulut İynemli'nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü oynayacağı dizi, yakında ülkemize girmeye hazırlanan Disney Plus'ta yayınlanacak.

Cumhuriyetimizin 100. yılı için hazırlanan ve 6'şar bölümlük 2 sezondan oluşan dizinin çekimlerinin temmuz ayında başlaması bekleniyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
  • Beğendim
  • Harika
Reactions: Gizmen and Angelica
Disney diğer kararları ile beni korkutmuştu ama bu projeyi aldığına göre kriteri şahanların çok üstünde sevindim.

Disney+ 2023'e kadar geliyor demek ki, bekliyoruz heyecanla. :Z İyi bir Atatürk filmi yapılması gerekiyordu, Disney+ ile herkese yayılabilecek bir film oluşu sevindirici. :Z

Emperyalizme karşı savaş açmış bir liderin filminin eğlence sektörünü adeta tekeline alan şirketin platformunda yayınlanması da kaderin cilvesi olsun. :A

Film değil, 6'şar bölümden oluşan iki sezonluk diziymiş.
Emperyalizme karşı savaş açmış bir liderin filminin eğlence sektörünü adeta tekeline alan şirketin platformunda yayınlanması da kaderin cilvesi olsun. :A
Disney+ 2023'e kadar geliyor demek ki, bekliyoruz heyecanla. :Z İyi bir Atatürk filmi yapılması gerekiyordu, Disney+ ile herkese yayılabilecek bir film oluşu sevindirici. :Z
Disney diğer kararları ile beni korkutmuştu ama bu projeyi aldığına göre kriteri şahanların çok üstünde sevindim.
Çok iyi hamle yapmış, epey ses getirecektir.
Disney sonunda mantıklı bir hamle yaptı.
Çok merak ediyorum Aras çok iyi olcak bence

Ben bir önceki konuda dizi olacağını yazmıştım Birsen A. dün film deyince anlamamıştım ama bugün doğrusunu öğrenmiş demek ki. :A