Hayatın Bir Türk Dizisi Olsa Senaristi Kim Olurdu?

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
79,198
Puanı
1,060
Sizlerde testi yanıtlayın, hayatınızın senaristinin kim olacağını hemen görün.

Benim ki bu adam çıktı. :(

Burak Aksak!

Burak Aksak!

Hayata farklı bakanlardansın sen. Hiçbir şeyi herkes gibi görmez veya herkes gibi yorumlamazsın. Farklı bir algın ve düşünce sistemin var. Bu yüzden herkes seni anlayamaz ya da herkes seni anlayamaz. Ama bu farklı algın çok herkese eğlenceli geliyor. Belki de bu yüzden nükteden tarafın hep canlı kalıyor. Hayata daha pozitif ve daha eğlenceli bir yerden bakıyorsun. Umutların kırılsa da yeniden bir şekilde yeşertmeyi biliyor ve ona göre yaşıyorsun. Sürprizlere açıksın ve hayatın getirdiği sürprizler de sana diz çöktüremez. İşte bu yüzden senin hikayeni de Burak Aksak kaleme alabilirdi!

Bir soruda iki şık arasında kaldım. :F Birini seçersem Meriç Acemi, diğerini seçersem Sema Ergenekon çıkıyor. :A

Hayatımla ve aşağıda yazanlarla hiç alakası yok ama olsun. :A

270201059_614002646514520_7022690233468745514_n.jpg

Bu arada dizileriyle bir döneme damgasını vuran GÜLSE BİRSEL adını sansürleme cüreti gösteren arkadaşlara hayatta başarılar diliyorum zira bu zevksizlikle işleri çok zor. :A

Ethem ozisik :A
------

Alengirli dolambaçlı şaşırtmacalı bir hayatın var senin. Hayat sana sürekli sürprizler yapıyor; farklı imkanlar çıkarıyor ve farklı olaylara şaşırtıcı sonuçlar bağlıyor. Sen bazen sadece hayatın akışına bırakıyorsun kendini, karşına çıkarılan sürprizleri görebilmek için. Ama bazen de hayatın ta kendisiyle kavga ediyorsun. Suyun akışına ters hareketler yapıyorsun ve bunların sonucunda da bazen tökezliyorsun bazen de sere serpe yere uzanıyorsun. Ancak bi' şekilde yine de yaşadıklarından komik bi' şeyler çıkarabiliyorsun ve herkesin neşesini yerine getirmeyi başarıyorsun. Senin hayatını Ethem Özışık kaleme almalıydı!

• Beğendim
Reactions: Angelica