⭐ Fav10 Enleri - 2021🏅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Listeyi yapmayanları listeme almam :A

@denizz19 listeni bekliyorum.
@MEnes geçen sene yapmışsın meğer buldum listeni :A bu senede bekliyorum. @bazinga sende yapanlardandın. Admin olarak en başta yapman gerekir :Z
@mesmeso @Özgür @emreemreu @eskici @xemrexxx 100 kere dedirtmeyin artık. Son günler. @Hazem sende geçen sene yapanlardansın. @mrt-06
@Tolstoyevski sende bekletme :A ben de yaparım bir kaç güne
@Yakamoz-Asi kısa kısa bir liste yapabilirsin.

20 liste yapan oldu şuana kadar. Geçen sene bu sayı 27'ydi. @The_Erinch
Yapmak istiyorum ama detaylı bir liste olmayacaktır yine... 3 gün süre kalmış, neyse bakacağız... Umarım yapmaya fırsat bulabilirim... :A
------

@bazinga beni yorumculuktan men etmiş, yerimi @phoebebuffay almış pabucum dama atılmış ama ben hiç sitem ediyor muyum…. :bilmem:
Sadece seni mi beni de men etmiş... Gerçekten yaşlanmışım diye düşündüm bu durumdan... Halbuki şöyle düşünülebilirdi, bu seneyi 2021 olarak düşünüyoruz... Ve ben geçen yılın tüm Oscar film yorumlarını 2021'de yapmıştım... Yani aslında bu yıl içinde epey bir sanatsal yorum yapmışım... :A @bazinga

Yapmak istiyorum ama detaylı bir liste olmayacaktır yine... 3 gün süre kalmış, neyse bakacağız... Umarım yapmaya fırsat bulabilirim... :A
------

Sadece seni mi beni de men etmiş... Gerçekten yaşlanmışım diye düşündüm bu durumdan... Halbuki şöyle düşünülebilirdi, bu seneyi 2021 olarak düşünüyoruz... Ve ben geçen yılın tüm Oscar film yorumlarını 2021'de yapmıştım... Yani aslında bu yıl içinde epey bir sanatsal yorum yapmışım... :A @bazinga
Fırsatı yarat ve 4.5 gün var :A
Hemen şipşak yap. En geç yarın isterim listeyi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
------

Sen bir yıl önden yorum yapıyorsun... 2022'yi tükettin mi?... :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @Sherlock @MEnes @Tolstoyevski
En Güzel Kullanıcı Adı: @Tolstoyevski
En Güzel Avatarlı Üye: -
En İyi Yorumcu Üye: @Araf @Sherlock @phoebebuffay
En İyi Yönetici: @Dosi @Tolstoyevski
En Aktif Üye: @Emre Ozansoy
En Ciddi Üye: @pompy
En Sabırlı Üye: -
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Fanatik Üye: @mesmeso @xdragxx @HeisenBerg
En Geveze Üye: -
En Eğlenceli Üye: @The_Erinch
En Duygusal Üye: @Dosi @Angelica
En Özlenilen Üye: @sürgünüm @destere @berkann
En Unutulmayacak Üye: @Tolstoyevski @Sherlock @Araf @Dosi @Aserat hiçbirinizi unutmam ben ya. :A
En Tarafsız/Objektif Üye: @Sherlock @emreemreu @MEnes @Tolstoyevski @Dosi
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Araf @emreemreu @Emre Ozansoy @Aserat
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @Gerekli24
En İyimser Üye: @Yiğitt
En Karamsar/Eleştiri Yapan Üye: @DarkLegenD
En Çalışkan Üye: @Emre Ozansoy
En Sinirli Üye: @DarkLegenD :A
En Çok Tartıştığınız Üye: @denizz19 :A
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @xdragxx @12.Adam @Sherlock @Araf @Tolstoyevski

------

O yorumlar 2020'de yapılması gerektiği için 2021 gibi düşünmemiştim onları. İyi yorumcu olmak için önce yorum yapmak gerek. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @Sherlock @MEnes @Tolstoyevski
En Güzel Kullanıcı Adı: @Tolstoyevski
En Güzel Avatarlı Üye: -
En İyi Yorumcu Üye: @Araf @Sherlock @phoebebuffay
En İyi Yönetici: @Dosi @Tolstoyevski
En Aktif Üye: @Emre Ozansoy
En Ciddi Üye: @pompy
En Sabırlı Üye: -
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Fanatik Üye: @mesmeso @xdragxx @HeisenBerg
En Geveze Üye: -
En Eğlenceli Üye: @The_Erinch
En Duygusal Üye: @Dosi @Angelica
En Özlenilen Üye: @sürgünüm @destere @berkann
En Unutulmayacak Üye: @Tolstoyevski @Sherlock @Araf @Dosi @Aserat hiçbirinizi unutmam ben ya. :A
En Tarafsız/Objektif Üye: @Sherlock @emreemreu @MEnes @Tolstoyevski @Dosi
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Araf @emreemreu @Emre Ozansoy @Aserat
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @Gerekli24
En İyimser Üye: @Yiğitt
En Karamsar/Eleştiri Yapan Üye: @DarkLegenD
En Çalışkan Üye: @Emre Ozansoy
En Sinirli Üye: @DarkLegenD :A
En Çok Tartıştığınız Üye: @denizz19 :A
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @xdragxx @12.Adam @Sherlock @Araf @Tolstoyevski
Yanlışlıkla en sinirli üye kategorisinde 1. olursam gerçekten çok sinirlenirim. 😡

O yorumlar 2020'de yapılması gerektiği için 2021 gibi düşünmemiştim onları. İyi yorumcu olmak için önce yorum yapmak gerek. :A
Peki bu durumda her film kulübünde hep en başta yorumları yapıp hepsine katılım gösteren benim eksikliğim neydi :A (mevzu film yorumları ise) @Tolstoyevski @MEnes

Evet yapmıştım öyle bir çılgınlık, ne kadar zamanımız kaldı tam olarak üşengeçler için vereceğin uzatmaları da sayarsak? :A
Üşengeçler için ek sürem yok ama çok daha kolaylaştırılan yöntemim var :A @MEnes 'e uyguladığım tarifeyi sana da uygularım. Bir kaç saate elinde olur. Sana son süre Cumartesi :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Sherlock
Üşengeçler için ek sürem yok ama çok daha kolaylaştırılan yöntemim var :A @MEnes 'e uyguladığım tarifeyi sana da uygularım. Bir kaç saate elinde olur. Sana son süre Cumartesi :A
Kolaylaştıran yöntem iyiymiş bak ilgimi çekti doğrusu. :A @MEnes Yöntem olsa da olmasa da geleneği bozmam ve bu sene de bir şekilde cumartesi gününden önce listemle gelirim ben herhalde. Tamam, biz de üşengeciz lakin her konuda da değil yoldaşlarım gibi. :A @MasacRE @Maskeli Fedai

Kolaylaştıran yöntem iyiymiş bak ilgimi çekti doğrusu. :A @MEnes Yöntem olsa da olmasa da geleneği bozmam ve bu sene de bir şekilde cumartesi gününden önce listemle gelirim ben herhalde. Tamam, biz de üşengeciz lakin her konuda da değil yoldaşlarım gibi. :A @MasacRE @Maskeli Fedai
Şuan üzerinde çalışıyorum. 10 dakikaya elinde olur. @MEnes sevindi :A sende memnun olursun kesin. Ulaşınca anlarsın ve şimdiden teşekkürler :A (beni yoruyorsunuz ama değiyor)

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Sherlock
Şuan üzerinde çalışıyorum. 10 dakikaya elinde olur. @MEnes sevindi :A sende memnun olursun kesin. Ulaşınca anlarsın ve şimdiden teşekkürler :A (beni yoruyorsunuz ama değiyor)
Emekleriniz için biz teşekkür ederiz Dosi hanım. :A

Ayrıca güzel listelerinde bana yer verenlere de teker teker teşekkür ederim, her birine harika attım sanırım ancak fırsatını bulmuşken teşekkür de edeyim. :A Birkaç kişi beni ciddi olmakla itham etmiş, canları sağ olsun fakat ciddiyet ve ben... Lütfen... :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Emekleriniz için biz teşekkür ederiz Dosi hanım. :A

Ayrıca güzel listelerinde bana yer verenlere de teker teker teşekkür ederim, her birine harika attım sanırım ancak fırsatını bulmuşken teşekkür de edeyim. :A Birkaç kişi beni ciddi olmakla itham etmiş, canları sağ olsun fakat ciddiyet ve ben... Lütfen... :A
Bu sene çok yoktun, ordan öyle yazdılar herhalde :A yada yeni üyeler :A

Işlem tamam, fazla çabuk halettim. Şimdiden kolay gelsin :Z

• Harika
Reactions: Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...