Koliba Film'in ATV'ye Hazırladığı Dizinin Adı ve İki Oyuncusu Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
images-png.112877

Kazara Aşk, Canevim, Kanatsız Kuşlar, Yılanların Öcü ve Fatih Harbiye gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen Koliba Film'in, geçtiğimiz günlerde ATV için yeni bir dizi hazırladığı öğrenilmişti.

Kod adı 'Okul Yolunda' olarak belirlenen ve yönetmeni henüz netleşmeyen dizi; şehirde geçen kadına şiddet ve çocuk gelin olayı ele alınacak.

Dizinin kadrosunda ise daha önce 'Not Defteri', 'Kanatsız Kuşlar' ve 'Kahraman Babam' gibi dizilerde yer alan Fatih Al ile son olarak Ada Masalı'nda izlediğimiz Nihan Büyükağaç da yer alıyor.

Fatih_Al.jpg

cesur-ve-guzel-adalet-nihan-buyukagac-evli-mi.jpg

Kaynak: Birsen Altuntaş

Menajerimi Ara'da çifti oynamışlardı yine aynı haberde görmek ilginç oldu. :A

Zaten şu sıralar kadına şiddet ve çocuk gelin olaylarını (ve daha fazlasını) ele alan bir dizi (bkz: Kırmızı Oda) var. Ama onun aksine farkındalık yaratmak için değil Total'e yaranmak için çekilen ucuz bir iş olacağına şimdiden eminim.

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Erkek entikası mı vardı 😱 adını duymuştum ama hiç izlemedim 😱
Konusu şöyleydi. :A
Lise yıllarından beri ayrılmamış üç yakın arkadaş; Mert, Emir ve Volkan. Mert'in nişanın olduğu gün, aralarında Mert'in nişanlısının kardeşi Umut'un da dahil olduğu büyük bir olaya karışırlar ve bu olay hepsinin hayatını değiştirir. O günden sonra her birinin tutması gereken bir söz, korumak zorunda oldukları bir sır vardır. Ama bu sır o kadar büyüktür ki taşıması o genç bedenlere ağır gelecektir.

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Konusu şöyleydi. :A
Lise yıllarından beri ayrılmamış üç yakın arkadaş; Mert, Emir ve Volkan. Mert'in nişanın olduğu gün, aralarında Mert'in nişanlısının kardeşi Umut'un da dahil olduğu büyük bir olaya karışırlar ve bu olay hepsinin hayatını değiştirir. O günden sonra her birinin tutması gereken bir söz, korumak zorunda oldukları bir sır vardır. Ama bu sır o kadar büyüktür ki taşıması o genç bedenlere ağır gelecektir.
Konusu çok iyimiş :Z

• Beğendim
İlk bölümüne bir ara başlayıp bırakmıştım, izleyeyim bir ara Aras ve Uraz için. Konusu önemli değil pek. :A
Koliba'nın dizilerinde ciddi ibr kalite eksikliği var. Her yönünden Total fışkırıyor. Zamanında 'Evlerden Biri'ni izlemiştim bir tek. Onun da sonu çok kötüydü. :A

• Güldürdün