11 Aralık 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• O Ses Türkiye | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Güldür Güldür Show | Show TV

• Şarkılar Bizi Söyler | Kanal D

• Kullanılan toplam oy
    18
'El Kızı' tüm gruplarda düşüş yaşamış, geçen haftaki yükselişini sürdürememiş. 3 reytingin altına düştüğü gibi final haberi gelebilir, AB grubu her an düşebilir o konuda. Daha sağlam bölümlerle izleyiciyi ekranda tutmalı.

'Şarkılar Bizi Söyler' bu hafta tüm gruplarda atağa kalkmış, kitlesi oturmaya başladı gibi görünüyor artık. Oranları gayet güzel, kanalın yüzünü de güldürüyordur. Tebrikler!

'Gönül Dağı' bu hafta tüm gruplarda düşmüş ama oranları çok iyi. Cumartesi akşamının açık ara zirvesi, kolay kolay da bırakmaz bence. Kocaman tebrikler!

'Kardeşlerim' oranları da güzel, günün en çok izlenen ikinci dizisi. Konumu sezon sonuna kadar değişmez bence, yani bu oranlarını koruyarak sezonu tamamlar. Tebrikler tüm ekibe!

'Ada Masalı' kötü oranlarla veda etmiş, gerçekten bu oranlarla bu kadar devam etmesi bile sürpriz oldu. Tüm ekibin yolu açık olsun diyelim.

Gönül Dağım geçen haftaya göre bölüm bir tık düşüktü normal karşılıyorum düşüşü. Ama bölüm sonları yine süperdi.

Şarkılar Bizi Söyler iyi ki yeni sezon onayı almış ve iyi ki haftasonuna geçmiş, bunda ibo show’un da katkısı var tabii… O yeni sezona başlasaydı şbs haftasonuna geçemezdi.

Reyting sonuçları eklendi.

IMG_20211212_105654.jpg
IMG_20211212_105637.jpg

Gönül Dağı düşmüş amma hala zirvede, Kardeşlerim ise yine ağır total olarak devam ediyor.
Şu güne güzel bir alternatif dizi lazım..

GGS-yı bu günde harcayan Show-u kınıyorum. Kaç haftadır yazıyorum, Çarşamba zaten boş ve GGS o günde çok kolay 4.5+ alır 2 grupta. Hatta geçtiğimiz haftalara kadar çarşambaları yayınlanan tekrarları 3.5 falan alıyordu. Neden hala direniyorlar anlam veremiyorum.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Geçen beni kızdırmıştın @denizz19 ama işine saygımdan senden şaşmam :A

@Özgür Elkızı ne durumda sence? Şimdilik bu oranlar iyi yinede. Bir düre daha idare edecektir :A şu Dizi 20 bölüm görse benim için başarılı bir oran olarak gelir :A

Kardeşlerim bu sezonuda rahatlıkta geçirecektir. Bu ayarda devam ederse yeni sezonu da olur.
Gönül Dağı'na kocaman tebrikler. Ekranda samimi işlerin olması iyi. Bu türde olan TRT dizileri güzel oluyor hep.

O Ses'in kaderi Yetenek Sizsiniz Türkiye ile aynı artık.

Geçen beni kızdırmıştın @denizz19 ama işine saygımdan senden şaşmam :A

@Özgür Elkızı ne durumda sence? Şimdilik bu oranlar iyi yinede. Bir düre daha idare edecektir :A şu Dizi 20 bölüm görse benim için başarılı bir oran olarak gelir :A

Kardeşlerim bu sezonuda rahatlıkta geçirecektir. Bu ayarda devam ederse yeni sezonu da olur.
Gönül Dağı'na kocaman tebrikler. Ekranda samimi işlerin olması iyi. Bu türde olan TRT dizileri güzel oluyor hep.

O Ses'in kaderi Yetenek Sizsiniz Türkiye ile aynı artık.
3'ün altına düşmediği sürece devam eder biraz daha. Ben bu bölümden yükseliş bekliyordum aslında. Senaryo 2-3 bölümdür güzel gidiyor. Geçen hafta Zeliha'nın yaşadığı ortaya çıkınca yükseldi bu hafta da o gazla gider dedim ama gitmemiş. :A 20'yi görse benim için de büyük başarı olur. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
3'ün altına düşmediği sürece devam eder biraz daha. Ben bu bölümden yükseliş bekliyordum aslında. Senaryo 2-3 bölümdür güzel gidiyor. Geçen hafta Zeliha'nın yaşadığı ortaya çıkınca yükseldi bu hafta da o gazla gider dedim ama gitmemiş. :A 20'yi görse benim için de büyük başarı olur. :A
3 şimdiki şartlarda çok iyi oran bencede :A

Arada kısa kısa videolara bakıyorum. Güzel görünüyor. Şu Harun'u iyice kötü biri yaptılar. Fragmanı sevmedim :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
3 şimdiki şartlarda çok iyi oran bencede :A

Arada kısa kısa videolara bakıyorum. Güzel görünüyor. Şu Harun'u iyice kötü biri yaptılar. Fragmanı sevmedim :A
FOX öpüp de başına koysun diğer dizileri 2 bölümde 1-2 reytinge düştü. :A

Zeliha sahneleri çok iyiydi. :A Harun zaten kötüydü ya sevilecek yanı yoktu. :A Fragmanı ben de sevemedim.ss Tek güzel yanı Ezo'nun Ali'ye evet demesi ama sonrası kötü. :(

• Güldürdün
FOX öpüp de başına koysun diğer dizileri 2 bölümde 1-2 reytinge düştü. :A

Zeliha sahneleri çok iyiydi. :A Harun zaten kötüydü ya sevilecek yanı yoktu. :A Fragmanı ben de sevemedim.ss Tek güzel yanı Ezo'nun Ali'ye evet demesi ama sonrası kötü. :(
@EmreCan 'ın da nefretini kazanmış :A

Tamam evet demiş ama sonrası hüsran. Kendisi ile evlendirmeye zorlayacak kesin :S
Songül karakteri de fragmanlarda iyi biri gibi görünmekte. Ali'ye gelmişti galiba :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür and EmreCan
@EmreCan 'ın da nefretini kazanmış :A

Tamam evet demiş ama sonrası hüsran. Kendisi ile evlendirmeye zorlayacak kesin :S
Songül karakteri de fragmanlarda iyi biri gibi görünmekte. Ali'ye gelmişti galiba :A
Evet bari Ali ve Ezo bir iki bölüm mutlu olsaydı ya. Harun'un eline yangını Ezo’nun çıkardığını gösteren video geçti. O video Cemal'deydi. :A Şimdi onla tehdit ediyor. :A Evlenecek mecburen. :(

Songül hoş karakter ama inşallah sevgili olmaz Ali'ye. Herkes Ali-Ezo istiyor. :A

• Güldürdün
Evet bari Ali ve Ezo bir iki bölüm mutlu olsaydı ya. Harun'un eline yangını Ezo’nun çıkardığını gösteren video geçti. O video Cemal'deydi. :A Şimdi onla tehdit ediyor. :A Evlenecek mecburen. :(

Songül hoş karakter ama inşallah sevgili olmaz Ali'ye. Herkes Ali-Ezo istiyor. :A
Böyle 'klişe' sahneler beni soğutuyor :A bu dizide sankl olaylar hızlı ilerliyor. Umarım bu mevzuda uzamaz :A
Sedef ve Komutanın aşkını sahiplenmiş insanlar. Baya yorum okudum. Ezo o adamın kızı çıkarsa şaşırmam :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Böyle 'klişe' sahneler beni soğutuyor :A bu dizide sankl olaylar hızlı ilerliyor. Umarım bu mevzuda uzamaz :A
Sedef ve Komutanın aşkını sahiplenmiş insanlar. Baya yorum okudum. Ezo o adamın kızı çıkarsa şaşırmam :A
Klişeye çok başvuruyorlar ya ben de bazen aşırı sinir oluyorum. :A Mesela sürekli birileri şans eseri karşılaşıyor bir şeyler oluyor sonra bahane de “kasaba küçük yine denk geldik” oluyor. :A

Senaryonun hızlı ilerlemesi güzel ya daha ortaya çıkmayı bekleyen bir sürü sır var çoğu da Zeliha'yla ilgili. :A

Evet çok yakışıyorlar ya Selçuk komutanla. :bhr: Hele bir de aralarındaki bağ eskiye dayandığı için herkes üzülüyor komutana. :A Ezo değil de Seher çıkarsa asıl hiç şaşırmam. :A

• Güldürdün
Klişeye çok başvuruyorlar ya ben de bazen aşırı sinir oluyorum. :A Mesela sürekli birileri şans eseri karşılaşıyor bir şeyler oluyor sonra bahane de “kasaba küçük yine denk geldik” oluyor. :A

Senaryonun hızlı ilerlemesi güzel ya daha ortaya çıkmayı bekleyen bir sürü sır var çoğu da Zeliha'yla ilgili. :A

Evet çok yakışıyorlar ya Selçuk komutanla. :bhr: Hele bir de aralarındaki bağ eskiye dayandığı için herkes üzülüyor komutana. :A Ezo değil de Seher çıkarsa asıl hiç şaşırmam. :A
Seher biraz kötü biriydi galiba, o çıkmasın :A

Zeliha'nın hikayesi aşırı gizemli şuan. Bakalım ne hikayeler çıkacakak altından.

Klişenin dibini yaşayan bir dizi var şuan ekranlarda. O da Aşk Mantık İntikam :A yeğenim izliyor diye eşlik ediyorum yoksa her yerinden klişe akmakta :A taaa bir kaç bölüm öncesi olacakları biliyoruz.

Ay yok ne hayranı ben ona hayran olmam :A Esas oğlan Ali artık :bhr:
Ali'yi işin sonunda harcamazlar umarım :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür and EmreCan

Zeliha'nın hikayesi aşırı gizemli şuan. Bakalım ne hikayeler çıkacakak altından.

Klişenin dibini yaşayan bir dizi var şuan ekranlarda. O da Aşk Mantık İntikam :A yeğenim izliyor diye eşlik ediyorum yoksa her yerinden klişe akmakta :A taaa bir kaç bölüm öncesi olacakları biliyoruz.

Öküz öldü ortaklık bitti meselesi diyosun yanii :A

• Güldürdün

Şimdi o da sevgi dolu oldu Ezo'yla iyi anlaşıyorlar. :A

Hafızası gidip geliyor bi düzelsin her şey daha da güzel olacak. :A

En son zaman atlaması yaptılar saçma sapan bir hal almış iyice o dizi. :A

• Güldürdün