Çok teşekkürler dostum, iyi dileklerin için de. Hepimizin o dileklerindeki gibi yılları yaşları olsun.Doğum günün kutlu olsun @MEnes ailenle, sevdiklerine ve bizle nice sağlıklı, mutlu yılların olsun.![]()
1. paragrafa hak veriyorum... Çok da önemli değil...Doğum gününe herhangi bir önem atfetmemiş olduğun için doğum gününü kutlamıyorum adaşım, bilgin olsun… @MEnes
Hediye de vermiyorum çünkü sana en büyük hediye benim gibi değerli, kıymetli ve önemli bir kişilik ile “adaş” olabilmiş olman diye düşünüyorum…
1. paragrafa hak veriyorum... Çok da önemli değil...
2. paragrafa ise 'Hadi oradan DELİ' diyorum... (Başını sen anladın...)
1. Yalan dolan... Sen genelde haksız ve tüyler ürpertici leş olan tarafsın...
- Bana hak vermemen mümkün değil zaten, ben her zaman haklıyım…
- Terbiyesiz… @MasacRE @Maskeli Fedai
Çok saol dostum.. Hediye paha biçilemez...
Teşekkürler dostum.Doğum günün kutlu olsun @MEnes, nice mutlu senelere.![]()
- Bana hak vermemen mümkün değil zaten, ben her zaman haklıyım…
- Terbiyesiz… @MasacRE @Maskeli Fedai
Tek bir cümleye bu kadar yalan dolanı sığdırırken hiç mi utanmadın be kardeşim1. Yalan dolan... Sen genelde haksız ve tüyler ürpertici leş olan tarafsın...
2. Ben ahlak timsali bembeyaz tertemiz püri pak bir kalbi olan haza bir İstanbul beyefendisiyim... @MasacRE @Maskeli Fedai
3. Şu profil fotoğrafını değiştir... Gördükçe kanım çekiliyor...
------
Çok saol dostum.. Hediye paha biçilemez...
Ahahahaha çok keyif aldım o cümleyi kurarken...Tek bir cümleye bu kadar yalan dolanı sığdırırken hiç mi utanmadın be kardeşim![]()
Yoldaşım benim saolasın, 12 13 gün geçti ama olsun, zaten konu geç açıldı sen de geç kutlamış ol nedir yani...İyi ki doğdun, nice senelere, Doğum günü kutlu olsun.
Saol dostum bu dileklerin aynılarını senin için diliyorum.@MEnes doğum günün kutlu olsun yeni yaşın mutlu huzurlu sağlıklı olsun inşallah umarım herşey dilediğin gibi olur![]()
![]()