- Reaksiyon puanı
- 68,495
- Puanı
- 1,060
Gönül eğlendiren lazım derken??Sana gönül eğlendiren lazım, diğerleri ellerinden kayıp gider.
Gönül eğlendiren lazım derken??Sana gönül eğlendiren lazım, diğerleri ellerinden kayıp gider.
Başın sağ olsun canım . Ecünnüler ile savaş vermekten kurtulamadın biBir parlağı daha kaybetmenin acısını yaşıyorum... Ellerimden kayıp gidiyorlar bir bir.
Bulursun demişsin ya hani nerdeeeeeee??@serhatt ay niye şaşırıp duruyon sen bana
Üzülme , sende parlak tükenmez sadece azalır.Bir parlağı daha kaybetmenin acısını yaşıyorum... Ellerimden kayıp gidiyorlar bir bir.
Yani bir kişiye bağlı kalmadan, sevgili olmadan, nişanlanmadan ya da evlenmeden başka birisinden başka birisine geçiş yapabilen kişiler lazım yani. Diğer türlü hayatta denk gelemezsin.Gönül eğlendiren lazım derken??
İffetsiz bir ilişkiye mahkumsun diyorsun yani?Yani bir kişiye bağlı kalmadan, sevgili olmadan, nişanlanmadan ya da evlenmeden başka birisinden başka birisine geçiş yapabilen kişiler lazım yani. Diğer türlü hayatta denk gelemezsin.
Biraz öyle oluyor, yapacak bir şey yok. Diğer türlü gördüğün gibi elde tutamıyorsun, hep başka ellere kaçıyor.İffetsiz bir ilişkiye mahkumsun diyorsun yani?
Bana hep hüsran zaten hep HÜSRAN...Biraz öyle oluyor, yapacak bir şey yok. Diğer türlü gördüğün gibi elde tutamıyorsun, hep başka ellere kaçıyor.
Ecünni avcılarından @Çiğdem gitti, kurtardı kendisini. Sıra sende artık.Bana hep hüsran zaten hep HÜSRAN...
Bulursun demişsin ya hani nerdeeeeeee??
O nikahla kurtardı kendini, peki ya ben nasıl kurtarıcam?Ecünni avcılarından @Çiğdem gitti, kurtardı kendisini. Sıra sende artık.
Birisini bulmak istiyorsan eğer, istersen bulursun da, evlenmek diyorsan en yakın tercihin Hollanda, en uzak tercihin ABD olacak mecburen. Evlenmeden de olur, boş ver sen. @Çiğdem gibi evlenip kurtulman şart değil.O nikahla kurtardı kendini, peki ya ben nasıl kurtarıcam?
Ben tek kişiye bağlı kalacak bir yapıya sahip değilim zaten.Birisini bulmak istiyorsan eğer, istersen bulursun da, evlenmek diyorsan en yakın tercihin Hollanda, en uzak tercihin ABD olacak mecburen. Evlenmeden de olur, boş ver sen. @Çiğdem gibi evlenip kurtulman şart değil.
HARİKA BİR PARÇA, FAKAT BUNUN DA VARDIR ECÜNNÜ SEVGİLİSİ KESİN.
Ben tek kişiye bağlı kalacak bir yapıya sahip değilim zaten.
------
Six Feet Under izledin mi? Tam senlik çift var, anlatayım mı o çifti?Ben tek kişiye bağlı kalacak bir yapıya sahip değilim zaten.
------
İzlemedim, anlat.Six Feet Under izledin mi? Tam senlik çift var, anlatayım mı o çifti?
@serhatt kanma bu yılanın zehirlerine bir dost tavsiyesiÜzülme , sende parlak tükenmez sadece azalır.
Umarım olmaz. Bu kalsın bari elimde.Bildiğim kadarı ile yok