Uzun zamandır randevu almadık en son ben hastaneye 2020 Şubat, Mart, Haziran ,Temmuz Ekim'de gittim baya oldu yaniDüşüyor mu bari ben düşüremiyorum çocuğa randevuyu kaç zamanda zor aldım hep meşgul
Uzun zamandır randevu almadık en son ben hastaneye 2020 Şubat, Mart, Haziran ,Temmuz Ekim'de gittim baya oldu yaniDüşüyor mu bari ben düşüremiyorum çocuğa randevuyu kaç zamanda zor aldım hep meşgul
O zman normal şimdi al da göreyim önce düşürmen lazımUzun zamandır randevu almadık en son ben hastaneye 2020 Şubat, Mart, Haziran ,Temmuz Ekim'de gittim baya oldu yani
Pandemi öncesi rahat alınırdı ama yine saçma sapan sistemO zman normal şimdi al da göreyim önce düşürmen lazım
Sağlık ocağına gidince de alıyorlar ya yani bizim orada öylePandemi öncesi rahat alınırdı ama yine saçma sapan sistem
------
sağlık ocağı bile randevulu oldu @Emre Ozansoy @Gerekli24
Randevu var burda saçma sapan şeylerSağlık ocağına gidince de alıyorlar ya yani bizim orada öyle
Randevu seçeneği de var uygulamada ama gidince alıyorlarRandevu var burda saçma sapan şeyler
Ben gitmedim o yüzden bilmiyorum ama randevusuz alıyorsa her s.o çok iyiRandevu seçeneği de var uygulamada ama gidince alıyorlar
Madem alıon niye öyle bir saçmalık koyuyorsunRandevu seçeneği de var uygulamada ama gidince alıyorlar
Evet orası bile için randevu alıyoruz ama randevusuz hasta da kabul ediyorlar o da şimdilikPandemi öncesi rahat alınırdı ama yine saçma sapan sistem
------
sağlık ocağı bile randevulu oldu @Emre Ozansoy @Gerekli24
Ben de cildiye ve diş adına pusudayım ama ne mümkün... Özellikle diş acil bir durum, ama olmuyor. Göze işim düşse gözde bile yer yok, herkes kör herkesin dişi çürük ülkede zannedersinSanırım millet uygulamada yatıp kalkıyor. Bir kaç gündür diş ağrısı ile savaşıyorum ve ayın 24'üne randevu almıştım. Pazartesi gününe randevu açıldı ama sadece 10 saniye içinde gitti.
Öyle maalesef anlamadığım hastaneler de boş yoğunluk yok rezillik yaBen de cildiye ve diş adına pusudayım ama ne mümkün... Özellikle diş acil bir durum, ama olmuyor. Göze işim düşse gözde bile yer yok, herkes kör herkesin dişi çürük ülkede zannedersin
şuanda işkence...Diş bölümünde almak işkence Bursa'da
bende ikisinde pusudayım ne cildiyeye var ne de dişe...Ben de cildiye ve diş adına pusudayım ama ne mümkün... Özellikle diş acil bir durum, ama olmuyor. Göze işim düşse gözde bile yer yok, herkes kör herkesin dişi çürük ülkede zannedersin
Eskiden sabahın köründe hastaneye gidip saatlerce sırada beklermiş insanlar, teknoloji devriminden önce... Şimdi öyle mi, MHRS ile aylarca evimizden sıra bekliyoruz...
O iş çok zor işte bazıları 4'te yenileniyor diyorlar tam 4 olunca girmeye çalış.bana dua et diş hastanesine randevu bulayımmmm
4'te aradım randevu yok dedi zaman israfı şeyyO iş çok zor işte bazıları 4'te yenileniyor diyorlar tam 4 olunca girmeye çalış.
Bazı durumlarda normal saatte almayıp 4te aldığım oldu ben uygulamadan alıyorum telefonda bekletiyorlar4'te aradım randevu yok dedi zaman israfı şeyy