Şarkıları kıza değil de sevgili Fav10 üyelerine söylerse mazide kalmış olabilir...Ben sanki bir sevgili olayi vardi diye hatirliyorum ama mazide kalmis da olabilir elimdeki bilgiler.
Şarkıları kıza değil de sevgili Fav10 üyelerine söylerse mazide kalmış olabilir...Ben sanki bir sevgili olayi vardi diye hatirliyorum ama mazide kalmis da olabilir elimdeki bilgiler.
Teşekkür ederim emekçi arkadaşımReyting sonuçları belli oldu!
@Dosi @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @mesmeso @Özgür @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @AteşBöceği @soo @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @Çiğdem @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @Billy Kane @Doğan @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @umuttanyel @Atlass @ömer karataş @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @seyfullXh @Bussy @781Ens @Ahmed @Mircan Saye @Alos ve ilgili herkes
Bana bir gün bile teşekkür etmedin böyle özel olarak @mesmesoTeşekkür ederim emekçi arkadaşım
Dik dur eğilme, Yiğit seninle.Kıskançlık baş göstermiş ee sevgimi ya da takdirimi almak isteyenler çok @Yiğitt
Nankör davranışını yüzüne vurmak istedim. Bu akımı başlatmasaydim biz sonuç yazanlar sadece yorum ve sonuç ile devam ederdikKıskançlık baş göstermiş ee sevgimi ya da takdirimi almak isteyenler çok @Yiğitt
Her şeyi sen başlatamazsın eyyyy DosiNankör davranışını yüzüne vurmak istedim. Bu akımı başlatmasaydim biz sonuç yazanlar sadece yorum ve sonuç ile devam ederdik
Bi de sahre paylaşsanGüzel sonuçlar paylaşmışım. Ama keşke Misafir daha iyi gidebilseydi.