Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,521
Reaksiyon puanı
56,754
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20211113_131723-jpg.111224

Kaderimin Oyunu'nda kim kimdir?

Yapımcılığını NGM'nin, yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı başrollerini; Öykü Karayel, Akın Akınözü, Meriç Aral ve Sarp Apak paylaştığı dizinin karakter detayları şöyle:

FEy9GtWXoAMw9Hw

Asiye - Öykü Karayel: İki çocuk annesi güzel bir kadındır. Çok küçük yaşta annesini kaybetmiş, üvey anneyle büyümüş, mutluluğunu Cemal’le yakalayacağına inanınca 17 yaşında kaçarak evlenmiştir. Hayatta her şeyi tek başına yapmak zorunda kalan Asiye bir gün bile şikayet etmeyen, çalışkan, cesur bir kadındır.

FEzVZl8WUAY_joM

Cemal Kaya - Akın Akınözü: Yetim büyüdüğü için aile hayatı pek görmemiş, gençliği serserilikle geçmiştir. 18 yaşındayken görür görmez Asiye’ye vurulur. O günden sonra aklı fikri Asiye olur. Devamlı Asiye’nin peşinde koşar, onunla evlenmek ister, sonunda da muradına kavuşur. Ama kaderin onun için hazırladığı bambaşka bir oyunu vardır.

FE3evmaXsAEoFIM

Mahir Kutay - Sarp Apak: Mahir ketum, sır saklamayı bilen, aşırı gururlu bir adamdır. Hayatta tek başına kalmayı, tek başına mücadele etmenin ne demek olduğunu iyi bildiğinden Asiye ile empati kurar, ona sahip çıkar. Sevdikleri için her şeye yapmaya hazır, fedakar, koruyucu, kollayıcı bir adamdır.

FE3sG73WQAAx1UQ

Helin Demirhan Kaya - Meriç Aral: Demirhan ailesinin kızıdır. Oldukça güzel, bakımlı bir kadındır. El bebek gül bebek büyütülmüş, bir dediği iki edilmemiştir. Bu yüzden hep kendi istediği olsun ister. Kimi zaman istekleri bencillik boyutuna varır. Karşısındaki insanın ne istediği ne hissettiği onun için çok da önemli değildir.

FFIQ58LXwAMMISN

Nergis Kaya - Iraz Akçam: Asiye ve Cemal’in ilk çocuklarıdır. 14 yaşındadır. Altı yaşına kadar çok güzel bir çocukluk geçirmiştir. Asiye gibi güzel, cesur, gözü kara bir kızdır. Ergenliğe yeni girdiğinden sinirlidir biraz. Asiye’ye göre daha öfkelidir, sert çıkışları vardır..

FFI3ekTWYAcQ3eN

Uğur Kaya - Yıldırım Özcan: Asiye ve Cemal’in oğludur. Futbol izlemeyi ve oynamayı sevmektedir. İleride futbolcu olmak istemektedir. Henüz bir ana kuzusu olduğundan annesiyle birlikte uyur. Babasız büyüdüğünden erkek rol modelden yoksundur.

FFCPPdaWQAEJdhD

Raci Demirhan - Kaan Çakır: Kırk yaşında, Harun Demirhan’ın oğludur. Zahide adında karısı, İlayda adında bir kızı vardır. O bütün gücü tek başına eline almak ister. Onun söylediği sözün üzerine kimse söz söylesin istemez.

FE94OZbWQAMp1xl

Harun Demirhan - Müfit Kayacan: Demirhan Holding’in sahibi. Turizm işiyle uğraşmaktadır. Oteller zinciri vardır. Yıllarca deli gibi çalışmış, büyük bir mal varlığı elde etmiş; yorulunca da emekli olup işleri oğlu Raci’ye devretmiştir. Aktif olarak çalışmasa bile hala işlere karışmaktadır. Harun vakur, dik, heybetli bir adamdır. Yaşı ilerlemiş olmasına rağmen evde ve şirkette hala onun sözü geçmektedir. Her zaman son sözü o söyler. Ailesine çocuklarına, torunlarına düşkündür.

FFBzQIDX0AMWDYm

Nedret - Ülkü Duru: Harun beyin eşi; Demirhan konağının hanımıdır. Zengin bir ailenin kızıdır. Genç yaşta konağa gelin gelmiştir. Harun’u çok sevmiş, ona iki güzel evlat vermiştir. Cemiyet hayatında ağırlığı olan bir kadındır.

FE9o66mWUAA8HRN

Zahide Demirhan - Esra Dermancıoğlu: Raci’nin karısı, İlayda’nın annesidir. Ailesi toprak zenginidir. Varlıklı bir ailesi olmasına rağmen eğitim almamıştır. Zahide başına buyruk bir kadındır. Canı nasıl istiyorsa öyle davranır.

Kaderimin Oyunu, ilk bölümüyle yarın 20.00'de Star TV'de!
 
  • Harika
Reactions: Zeyno and Angelica

Klaus

Favori Üye
Katılım
13 Kasım 2017
Mesajlar
1,305
Reaksiyon puanı
513
Puanı
135
Yaş
30
Okurken fazla doz klişeden hastaneye kaldırıldım.
 
  • Güldürdün
Reactions: Aserat

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Tüm karakterler hangimiz daha klişeyiz diye yarışıyor ama özellikle Esra Dermancıoğlu aynı karakteri kaçıncı kez oynuyor sayamadım. :A Klişelik suç olsa bu dizi ağırlaştırılmış müebbet yer. :A
 
  • Güldürdün
Reactions: Klaus and 12.Adam

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
96,903
Reaksiyon puanı
62,474
Puanı
1,060
Kazık kadar çocukları var gencecik insanların, ufak atın be biraz. :A
 

Angelica

Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,668
Reaksiyon puanı
56,825
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Merakla bekliyorum bakalım nasıl bir dizi olacak Serseri Akını izlemek için sabırsızlanıyoruz demi @Zeyno :A
 
  • Harika
Reactions: Zeyno