"Arka Sıradakiler" 1 Ocak 2012'de TNT'de Başlıyor!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
ozelhaber.gif

Geçtigimiz haftalarda final yapan ve birkaç sezondur devam eden "Arka Siradakiler" dizisinin yeni kanali belli oldu.

Dizi 1 Ocak 2012'den itibaren her Pazar aksami TNT'de sevenleriyle bulusucak.

Dizinin kadrosu degisip degismeyecegi merak konusu..

arka-siradakiler.jpg

Son düzenleme:
Bir zamanların fenomen dizilerinden Arka Sıradakiler zamanında bitirilmedi ve şimdi kanaldan kanala senaryo değişiklikleriyle sürükleniyor.Dizidinin adı Arka Sıradakiler Ümit olacakmış.Sonra yeni kanal ve Arka Sıradakiler Oktay.Yine yeni kanal ve Arka Sıradakiler Emre.Böyle gider bu.Çok uzattılar hemde çok.

Bir zamanların fenomen dizilerinden Arka Sıradakiler zamanında bitirilmedi ve şimdi kanaldan kanala senaryo değişiklikleriyle sürükleniyor.Dizidinin adı Arka Sıradakiler Ümit olacakmış.Sonra yeni kanal ve Arka Sıradakiler Oktay.Yine yeni kanal ve Arka Sıradakiler Emre.Böyle gider bu.Çok uzattılar hemde çok.

Efendim Burak ßana mı ßirşey Dedin ?

Orada Oktay'da yazdım.Öyle aklıma gelen isimler.Emre geldi ve Emre yazdım.Ayrıca tek Emre sen değilsin ki.Gerçek hayatta sevdiğim bir arkadaşımında adı Emre.Oradan aklıma geldi bende yazdım.

Tabi ki Emre Adın da Çok Fazla Kişi Var Fakat Konu İçerisinde Emre Olarak ßen Yorum Yaptığımdan Ve Yorumumdan Sonra Senin Yorum Yapman Yorumun da Emre İsminin Geçmesi ßen miyim Dememe Neden Oldu... Uzatmanın Alemi Yok...

Bence Ocakta hiç başlamamalıydı bu dizi. Yaz tatilinde başlasa hem daha hazırlıklı olur hemde daha çok izlenebilirdi.

TNT adına iyi gidebilir ama fazla uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. 13. Bölümde yayından kaldırılır bence :)

TNT iyi kanallar arasına girmek istiyorlarsa daha başarılı işler çıkarmalı fox da izlenmeyen burda mı izlenecek...