22 Aralık 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 3 20.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 7 46.7%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Superman Geri Dönüyor - Y.S. (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye - Unutulmayanlar (Show)

Oy: 1 6.7%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 6.7%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Yapımcı Ali Gündoğdu Habertürk de Fatih Altaylı'nın programında söyledi. Reytingler neden doğru sonuçlar vermesin önemli kanalların hepsi var! hem agb de de bu orana yakın bir karasal denek vardı...

Büyük kanallar olsa da küçük kanalların alacağı oranlar da önemli. Karasalda TV8, Yumurcak, Cartoon Netwoork, Habertürk gibi onlarca kanal yok benim bildiğim kadarıyla. En azından bizim bölgede böyleydi...

Olmaz boyle birsey. %90 karasal nedir ya.. TUIK böyle saçma bir örneklem oluşturmaz. Kim uydurmuşsa fazla uçmuş. Dayanağı neyse onu göstermesi lazım.

SBT ile ilgili faydalı bilgiler, kendi sitelerinden alintidir:

Seçilen panel hane sayısı 2684' tür. 25000-30000 gibi astronomik rakamlar degil.

Örneklem, IBBS-NUTS (İstatistiki Bölge Birimleri Sınıflaması) kriterlerine göre Türkiye'yi oluşturan 12 bölgeden seçilen 15 ildeki nüfusdan tesadüfi yöntemle seçilmiştir.

Örneklem; çok aşamalı, tabakalı, kümeli, ve rasgele örnekleme yöntemi kullanılarak seçilmiştir. Tabakalama işlemi nüfus grupları kullanılarak gerçekleştirilmiştir. Belirlenen sayıdaki hane adres seçimini Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) yapmıştır.

VTA Örneklem dizaynı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Örneklem Dairesinin ve ODTÜ, Gazi Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi gibi çeşitli üniversitelerin istatistik bölümleri öğretim elemanlarının onayından geçirilerek planlanmış ve emsallerine örnek teşkil edecek hassasiyetle tasarlanmıştır.

2012 Kanal Sıralamam

Startv Muhteşem Yüzyıl İffet Pazar Sinama Kuşagi
Kanald Haberleri Kan d takip edecegim
Show pis yediliyi izleyecegim
Trt1 Stadyum izlycegim
Cnbce yabanci dizileri izleyecegim
kanaltürk telegol

bunlari izlicem :)

2012 Kanal Sıralamam

Startv Muhteşem Yüzyıl İffet Pazar Sinama Kuşagi
Kanald Haberleri Kan d takip edecegim
Show pis yediliyi izleyecegim
Trt1 Stadyum izlycegim
Cnbce yabanci dizileri izleyecegim
kanaltürk telegol

bunlari izlicem :)

vadiyi unutmuşsun :D

vadiyi unutmuşsun :D

Vadi yazmaya bile gerek duymadim fenomen takipcisiyim ama izlemedigim bölümler neten indirip izliom bazen anemler fatmagül izliyorlar bn netten takip ediyorum .. Yeni Tv Alicaz 2012 de bizde 55 ekranla 5 sene idare ettik yeter da :D 2000-3000 arasi düzgün bisi alcaz vadi hd izlenir agalar 800 600 Kaliteden sıkıldım

Vadi yazmaya bile gerek duymadim fenomen takipcisiyim ama izlemedigim bölümler neten indirip izliom bazen anemler fatmagül izliyorlar bn netten takip ediyorum .. Yeni Tv Alicaz 2012 de bizde 55 ekranla 5 sene idare ettik yeter da :D 2000-3000 arasi düzgün bisi alcaz vadi hd izlenir agalar 800 600 Kaliteden sıkıldım

ben evde kimseye fatmagülü izlettirmem zaten hepimiz vadiyi izliyoruzda isteyen olursada ben izin vermem :D bu arada yeni alacağınız tv hayırlı olsun :D

Sbtnin sitesinden alinti, 25000 haneleri yokmuş, olsaydı saçma olurdu zaten. %90 karasal olması de gerçekdışı sanırım, eğer örneklemleri tesadüfi ise...

Kent ve kır nüfusunu içine alacak şekilde IBBS-NUTS (İstatistiki Bölge Birimleri Sınıflaması) kriterlerine göre, Türkiye'yi oluşturan 12 bölgeden seçilen 15 ildeki toplam nüfusdan tesadüfi yöntemle seçilen örnekleme göre
2684 hanede TV İzleme Ölçümü(Reyting) yapmaktayız.

agb bittiği için sanırım 2011 yılının kanal sıralamasını göremeyeceğiz
ama bence
1.kanald
2.atv
3.showtv
4.fox
5.star olmuştur.