Melis var
Melis var
Parlak diyorum PARLAKKKKK..Melis var![]()
Parlağa gerek yok Melis var işteParlak diyorum PARLAKKKKK..
Hafıza kaybetme olayı bana çok klişe ve saçma geliyor. Onu senaryoya yedirirsen ne ala ama yeşilçam filmi gibi yapıyorlar. Oldu olacak araba çarpsın kör olsun. Tekrar çarptığında görsün 😂😂
Saçma saçma konuşma be. .ssParlağa gerek yok Melis var işte![]()
Cansu Dere'nin asaleti ve Derin'in derin dekoltesi
Gerçek bir sapıksın!!!Cansu Dere'nin asaleti ve Derin'in derin dekoltesibulamaman doğal
![]()
İspanya'nin rtüğüne söyleGerçek bir sapıksın!!!
Ecünnüler umurumda değil.İspanya'nin rtüğüne söyle![]()
Anladım ama işte ben pek yedirebildiklerini düşünmüyorum. Asya, tanımadığı ve güvenemediği birisine gönlünü o kadar kolay kaptırabilecek bir karakter değildi geçen sezonArasın durumu senaryoya yedirdiler ama iyi oldu ben sadece eski sevgili eski eş durumu yazılmasın artık diyorum![]()
Anladım ama işte ben pek yedirebildiklerini düşünmüyorum. Asya, tanımadığı ve güvenemediği birisine gönlünü o kadar kolay kaptırabilecek bir karakter değildi geçen sezon
izlemesem yorum yapar mıyım. geçmişini unutan bir adamın dudaklarına yapışmıştı. Geçmişi olmayan birisine güven duyması -ki o dönem hatırlamıyordu geçmişi aras- bana salaklık geliyor. herkesin kendi tercihi ve düşüncesi.Öylede sen sanırım izlemiyorsun Asya yinede temkinli davrandı Arasa karşı
izlemesem yorum yapar mıyım. geçmişini unutan bir adamın dudaklarına yapışmıştı. Geçmişi olmayan birisine güven duyması -ki o dönem hatırlamıyordu geçmişi aras- bana salaklık geliyor. herkesin kendi tercihi ve düşüncesi.
Asya güçlü bir kadın. Mutlu olmak illa bir erkeğe ihtiyacı yoktu.Yalnız Aras onu öptü ve hatırlamaya başlamıştı bence Asyanın da mutlu olması gerek ya
Asya güçlü bir kadın. Mutlu olmak illa bir erkeğe ihtiyacı yoktu.
tabii herkes sevilmeye ihtiyaç duyar. Ancak türk dizilerinde sevgi sevilmek deyince kadından daha otoriter ve ona sahiplenen erkek karakterlerinin yazılması bana saçma geliyor. Bir kadın arkadaşı da ona destek olabilirdi. Sonuçta bir kadın draması. Kadın, erkek olmadan aile kuramaz mesajı beni rahatsız ediyor. Türk dizileri bir o tabuyu kıramadı.Evet öyle ama onunda hayatı olmalı sevmeli sevilmeli![]()
tabii herkes sevilmeye ihtiyaç duyar. Ancak türk dizilerinde sevgi sevilmek deyince kadından daha otoriter ve ona sahiplenen erkek karakterlerinin yazılması bana saçma geliyor. Bir kadın arkadaşı da ona destek olabilirdi. Sonuçta bir kadın draması. Kadın, erkek olmadan aile kuramaz mesajı beni rahatsız ediyor. Türk dizileri bir o tabuyu kıramadı.
Saçma saçma konuşma be. .ss
Faruk bey işi çözmüşCansu Dere'nin asaleti ve Derin'in derin dekoltesibulamaman doğal
![]()
Al birini vur ötekine, azgın mahluklar!!Faruk bey işi çözmüş![]()