Basın bülteninde gördüm ben de, neyse Betül'ü de çok seviyorlardı Vuslat'ta. Hem karı kocalar ama birbirine yardım etmeyecekler, olmaz öyle.Erkan Birgören'in adı yazmıyor senarist olarak.![]()
Basın bülteninde gördüm ben de, neyse Betül'ü de çok seviyorlardı Vuslat'ta. Hem karı kocalar ama birbirine yardım etmeyecekler, olmaz öyle.Erkan Birgören'in adı yazmıyor senarist olarak.![]()
İzlediğim dizilerin hiç birini yazmamış, o yüzden pek bir şey diyemem ama bence Erkan vardır yoksa bile destek verir bir şekilde.Basın bülteninde gördüm ben de, neyse Betül'ü de çok seviyorlardı Vuslat'ta. Hem karı kocalar ama birbirine yardım etmeyecekler, olmaz öyle.![]()
Hem de kadın kitabını uyarlatacak, dediğim gibi Vuslat'ta da çok seviyorlarsa bu iş tamam. 👍🏻İzlediğim dizilerin hiç birini yazmamış, o yüzden pek bir şey diyemem ama bence Erkan vardır yoksa bile destek verir bir şekilde.Ayrıca İclal Aydın kötü bir şey çıkmasına izin vermez diye düşünüyorum.
![]()
O zaman Vuslat'ı izleyelim, nasıl bir iş çıkarmış ortaya bakalım.Hem de kadın kitabını uyarlatacak, dediğim gibi Vuslat'ta da çok seviyorlarsa bu iş tamam. 👍🏻![]()
E yuh.O zaman Vuslat'ı izleyelim, nasıl bir iş çıkarmış ortaya bakalım.![]()