İyi başlayıp hızlı düştü inşallah artar.Yok o iyi başlamıştıYalancılar ve Mumları kötü başladı
![]()
İyi başlayıp hızlı düştü inşallah artar.Yok o iyi başlamıştıYalancılar ve Mumları kötü başladı
![]()
Bu dizi sağlam, böyle bir tablo yaşamam yine umarımİyi başlayıp hızlı düştü inşallah artar.Yalancılar ve Mumları beni şaşırtmıştı ya ben iyi başlar ve öyle gider diyordum.
![]()
Senin için her hafta fragman paylaşırım, yada sen paylaşŞuan tekrarına bakıyorum canım yarın yorum yazarım![]()
Senin için her hafta fragman paylaşırım, yada sen paylaş![]()
Erkek görünce sen de böyle olıyon marul seninle çok takılmış5. Bölüm Fragmanı
Diyojen de Diyojen he. Adamın gücü de endamı da yerinde. Sarp Levendoğlu harika performans gösteriyor. Rolüne oldukça yakışıyor. #AlparslanBüyükSelçuklu #UyanışVakti 😎 pic.twitter.com/sgSjClYLmR
— Deniz TURAL (@DTural) December 13, 2021
Haksız mı baksana vücuda.Erkek görünce sen de böyle olıyon marul seninle çok takılmış
Diyojen de Diyojen he. Adamın gücü de endamı da yerinde. Sarp Levendoğlu harika performans gösteriyor. Rolüne oldukça yakışıyor. #AlparslanBüyükSelçuklu #UyanışVakti 😎 pic.twitter.com/sgSjClYLmR
— Deniz TURAL (@DTural) December 13, 2021
Yeni bölüm bu akşam… #AlparslanBüyükSelçuklu @AlparslanDizisi @AkliFilm @trt1 pic.twitter.com/UqW14OFzlp
— Emre KONUK (@emrekonukk) February 20, 2023