22 Aralık 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 3 20.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 7 46.7%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Superman Geri Dönüyor - Y.S. (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye - Unutulmayanlar (Show)

Oy: 1 6.7%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 6.7%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

19 Aralık 2011 tarihi itibariyle reytingleri ölçen resmi şirket olan AGB'nin sözleşmesi usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle iptal edildi. Bu nedenle yeni resmi şirket olan TNS ölçümlere başlayana kadar reytingler ölçülmeyecek...

Geçen hafta ölçülen sonuçlar için tıklayın:
https://fav10.net/f498/15-aralik-2011-persembe-reyting-sonuclari-103270/

Bunun yanı sıra reytingleri TRT için ölçen gayriresmi reyting şirketi SBT'nin ilk 10 sıralaması açıklandıktan sonra burada olacak...

SBT Sonuçları belli oldu.

Son düzenleme:
Ya 20:00'den sonra artık hiç tv izlemiyorum desem yeridir, sadece bazen cumartesileri bakıyorum. O da karışık, o saatte yayınlanan çoğu şeyi beğeniyorum. Nadiren internetten Umutsuz Ev Kadınları ve ÖBGZ'yi izliyorum ama onu da 2 haftadır yapmıyorum. Olursa bilgisayardan film izliyorum,en iyisi o.

SBT'nin ilk 100 sıralaması eklendi.

Aslında ilk 100 sıralamasına bakınca onlarca TRT Çocuk yapımı dışında listenin inandırıcı geldiğini söyleyebilirim. TNS gelene kadar kullanılabilir bu oranlar, hiç yoktan iyidir...

TRT Çocuk'a gerçekten torpil geçilmiş gözüküyor. Herhalde kanal sıralamaları yapılsa tüm gün sıralamasında ilk 3'te olur TRT Çocuk fakat ben buna inanmıyorum. Fakat TRT dışındaki kanalların yapımlarının aldığı oranlar anlaşılır gözüküyor...

bence bu sonuclar AGB ye göre cok daha inandirici bence vadi 2 haftaya zirveyi kapar iki grubtada arada 2 reyting var.

Trt cocukun bu Kadar cok izlenmesi gayet normal cünkü yetiskinler iste veya okuldayken cocuklar evde cizgi film izliyor

TRT Çocuk'a gerçekten torpil geçilmiş gözüküyor. Herhalde kanal sıralamaları yapılsa tüm gün sıralamasında ilk 3'te olur TRT Çocuk fakat ben buna inanmıyorum. Fakat TRT dışındaki kanalların yapımlarının aldığı oranlar anlaşılır gözüküyor...

Yalnız TRT'nin yapımları yüksek çıktığında karşısındaki yapımlar da düşük çıkar ister istememez. TRT Çocuk hariç ben de idare eder buluyorum ama rakamlar olarak değil, sadece sıralama.

bence bu sonuclar AGB ye göre cok daha inandirici bence vadi 2 haftaya zirveyi kapar iki grubtada arada 2 reyting var.

Trt cocukun bu Kadar cok izlenmesi gayet normal cünkü yetiskinler iste veya okuldayken cocuklar evde cizgi film izliyor

Yetişkinler işte veya okuldayken çocukların evde ne işleri var tek başına ? :)

cocuk annesiyle evde olursa izleyebilir.

İzleyebilir tabi ama bu oranlarda olacağını hiç sanmıyorum. Üstelik tek çizgi film kanalı TRT Çocuk değil. Cartoon Network ve Yumurcak da çok izlenen çocuk kanalları. Bunların dışında minika, Maxi TV ve Planet Çocuk da var. Bunları da hesaba katarsak 35 sharelere kadar ulaşır çocuk kanalı reytingleri ve bence bu çok olanaklı bir şey değil.

SBT'nin haber kanalı sıralaması da yayınlanıyor zaman zaman. İlk 100'ün neredeyse 80 tanesi TRT Haber gözüküyor. Ben bunlara da inanmıyorum. Her yerde NTV, Habertürk, CNN Türk yapımları konuşulurken TRT Haber fark atıyor diğer kanallara.

Bu ikisini birleştirilirse SBT'nin TRT kanallarına torpil geçtiğini söyleyebiliriz. Bu torpil nasıl oluyordur onu bilemem, belki TRT'nin çok izlenebileceği alanlara denek yerleştirdiler, belki denekleri TRT izlenmesi konusunda teşvik ettiler ama bir şeyler oluyor yani. Zaten bu da normal bana göre. Sonuçta SBT'ye reyting ölçmesi için para veren kanal TRT. Onlar da TRT'nin memnun kalması için ellerinden geleni yapıyorlar. Şimdi tutup da ilk 100'e sadece 3-4 TRT yapımı koysalar TRT memnun kalmayacak bu işten ve SBT'den de vazgeçip başka şirket arayacak ve SBT parasını kazanamayacak...

Ama şunu söyleyim Kurtlar Vadisi Pusu'nun SBT reytingleri daha doğru gibi gözüküyor...

TRt ye kıyak yok bence ..denekler çocuk agırlıklı olmuş. tüm çocuklara yönelik diziler yapımlar önde.. arka sokaklarda AGb ye göre daha önde.... bazı arkadaşlar evde çocuklar çizgifilm izliyor demişte. türkiyede 10 yaş altı çocuk oranı bu kadar çokmu. hadi çok olsa okula hiç gitmiyormu bunlar ya :)))))) demek okulu kırıp trt nin başına oturmuşlar.. çocuk dizileri ve çizgi filimler dışında olması gereken reytingler bunlar.. kanal d dizileri bu kadar çok izlenmiyor. agb de özelikle kanal d dizilerin karşısında yeni bir rakip dayanamıyordu. anında yayından kaldırmak zorunda kalıyorlardı. ekran bomboş kanal d dizilerine kalıyordu yoksa bu kadar büyüyemezdi.

[TABLE="class: cms_table, width: 441"]
[TR]
[TD="align: right"]14[/TD]
[TD]ÖLÜM HATTI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD="align: right"]3,83[/TD]
[TD="align: right"]13,67[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
star film hemde zor bir günde çok iyi iş çıkartmıs

[TABLE="class: cms_table, width: 441"]
[TR]