Bozacının şahidi şıracı.3 kişi vardı anlattığı bnm yumurtladığım ortaya çıkar direkt diğerleriyşe 15 yıldır dost 😂😂
------
Gerçek olduğunu bilenler var misal @batuhankaralar bizimle çalışıyordu şirketi![]()
Bozacının şahidi şıracı.3 kişi vardı anlattığı bnm yumurtladığım ortaya çıkar direkt diğerleriyşe 15 yıldır dost 😂😂
------
Gerçek olduğunu bilenler var misal @batuhankaralar bizimle çalışıyordu şirketi![]()
Söylemem ayyy neyse dedikodu kaynağı buldumünlülerin menajeri ablam neler anlattı neler sarp akkayanın Caner cindoruktan fazla ücret talep etmesi, barış Arduç un paragözlüğü, gupse ile ilişkisi
![]()
şoklardan şoklar girdim
@serhatt @The_Erinch @Forumdash @Dosi @Angelica @Aserat @slhttnmtl @Yiğitt @Maskeli Fedai
Barış Arduç un reklam çekimine çağıracaktım seni vazgeçtimBozacının şahidi şıracı.![]()
İş bulmanı istedik beceremedin, oraya da çağırmazdın sen.Barış Arduç un reklam çekimine çağıracaktım seni vazgeçtim![]()
Şu ucubenin kendine hayrı yok zaten başkasına nasıl olsunİş bulmanı istedik beceremedin, oraya da çağırmazdın sen.![]()
Bir anlık gaflete düştüm ya...Şu ucubenin kendine hayrı yok zaten başkasına nasıl olsun@xemrexxx
@xemrexxx 'i direk at çöpe..Bir anlık gaflete düştüm ya...
Seninle birlikte atıcam.@xemrexxx 'i direk at çöpe..
Ben ellerimi kirletemem o leş ucube için. @xemrexxxSeninle birlikte atıcam.![]()
Yanlış anladın, seni de atıcam çöpe onunla birlikte.Ben ellerimi kirletemem o leş ucube için. @xemrexxx
NAŞ..Yanlış anladın, seni de atıcam çöpe onunla birlikte.![]()
Şu avatarını değiştir, korkunçtun iyice korkunç oldun.
Avatarımdaki reyiz beni koruyor işte daha ne..Şu avatarını değiştir, korkunçtun iyice korkunç oldun.![]()
Daha parlak bir bodyguard bulamadın mı?Avatarımdaki reyiz beni koruyor işte daha ne..
Parlaklarını ve kudurukluğunu da al defol..Daha parlak bir bodyguard bulamadın mı?![]()
Kuduruk olan sensin hoşt. .ssParlaklarını ve kudurukluğunu da al defol..
Kaşarlı tost yolluyorum sana..Kuduruk olan sensin hoşt. .ss
Senli tost sevmiyorum dedim sana.Kaşarlı tost yolluyorum sana..
Benden özenme beSenli tost sevmiyorum dedim sana.![]()