Veeee çoğu bana ait Bildim mi?Bunlardan sadece 5-6 tanesine yorum yaptım, geri kalan reaksiyon oldu ki onlarında 20 tanesi bana bırakılan Reaksiyon
Veeee çoğu bana ait Bildim mi?Bunlardan sadece 5-6 tanesine yorum yaptım, geri kalan reaksiyon oldu ki onlarında 20 tanesi bana bırakılan Reaksiyon
Baya ortaya karışıktı sen geceye kadar olan kısımları zaten haletmiştin ama evet yarısı kesin sendendiVeeee çoğu bana ait Bildim mi?
Bir karar aldım, arkasında durmaya çalışacağım. Tepkiden sonra mesajda bırakacağım. Fav enlerine en hızlı geri dönüş yapan üye diye bir kategori eklemeniz mümkün mü? En iddialı yarışmacı karşında duruyor.Baya ortaya karışıktı sen geceye kadar olan kısımları zaten haletmiştin ama evet yarısı kesin sendendi
Ben baya kategori siliyorum bu kez fazla eklemeyelim, sonra toplaması zor oluyorBir karar aldım, arkasında durmaya çalışacağım. Tepkiden sonra mesajda bırakacağım. Fav enlerine en hızlı geri dönüş yapan üye diye bir kategori eklemeniz mümkün mü? En iddialı yarışmacı karşında duruyor.
İşte bu be zlatan.Ben baya kategori siliyorum bu kez fazla eklemeyelim, sonra toplaması zor oluyor
Senin eline kimse su dökemez
28 @xdragxx Sana yakında fosil diyecek20 küsürdü ama hepsine bakamadım