Ya hayır... Ne işi var bunun yine? Her All Star da izlemek zorunda mıyız?
Bencedeee
Ya hayır... Ne işi var bunun yine? Her All Star da izlemek zorunda mıyız?
Turabi'ni yeri bende ayrı. xdragxx'in bu 👇 mesajı sana birşey hatırlattı mı? Sana yazmıştım zamanında ve sonra komik birşeyler olmuştu@Dosi bak ben dedim ne bu adam Survivor'u bırakır ne de Acun onu
@Maskeli Fedai şimdi de izleme de görelim seni![]()
Aman aman yapma......Korkak Turabi yarışmaya katılırsa ezilir mi @Dosi
Ben kendisini hiç sevmiyordum yanlış hatırlıyorsun ama Kertenkele dizisine girince hafif sempati duymuştum
@xdragxxTurabi'ni yeri bende ayrı. xdragxx'in bu 👇 mesajı sana birşey hatırlattı mı? Sana yazmıştım zamanında ve sonra komik birşeyler olmuştu
Aman aman yapma......@Cervantes
Ben kendisini hiç sevmiyordum yanlış hatırlıyorsun ama Kertenkele dizisine girince hafif sempati duymuştumyalnız bu sene severim gibi
@Maskeli Fedai ile alıştık artık aynı isimleri desteklemeye @MasacRE
Hak etmişsin zamanında sori nasıl Turabi gibi birine korkak diyecek hakkı kendinde bulursun?Doğru ve objektif isimler var artık neyseki, @xdragxx 'i kurban etmeyiz![]()
Ama o an korkaklık yapıp en zayıf oyuncuyu almıştıHak etmişsin zamanında sori nasıl Turabi gibi birine korkak diyecek hakkı kendinde bulursun?
@Dosi bak ben dedim ne bu adam Survivor'u bırakır ne de Acun onu
@Maskeli Fedai şimdi de izleme de görelim seni![]()
Benim bildiğim Acun beyciğim bir şekilde karşısına da Hakan’ı koyar.@Maskeli Fedai
NASİP.. KISMET..Turabi'ni yeri bende ayrı. xdragxx'in bu 👇 mesajı sana birşey hatırlattı mı? Sana yazmıştım zamanında ve sonra komik birşeyler olmuştu
Aman aman yapma......@Cervantes
Ben kendisini hiç sevmiyordum yanlış hatırlıyorsun ama Kertenkele dizisine girince hafif sempati duymuştumyalnız bu sene severim gibi
@Maskeli Fedai ile alıştık artık aynı isimleri desteklemeye @MasacRE