1 reyting bekliyordum..
Yumduğunu bulamadın..1 reyting bekliyordum..
Resmen deneklerin rezaletliği Bide yükselmiş düşünebiliyormusunBir Zamanlar Çukurova nasıl hâlâ bu kadar iyi, tebrikler @Forumdash @serhatt
Misafir çok yakında yolcu maalesef.
Ben sana AB'de artacak demedim mi, bak artmış.Resmen deneklerin rezaletliği Bide yükselmiş düşünebiliyormusun
Şom ağız oldugunu öğrendikBen sana AB'de artacak demedim mi, bak artmış.
Hayır, dediklerimin harfiyyen çıktığını.Şom ağız oldugunu öğrendik
@xemrexxx gelse de şu +45'li napmiş. onlar da izlemeye devam etmişlerdirHayır, dediklerimin harfiyyen çıktığını.
AB arttıysa o da artmıştır hiç boşuna heveslenme.@xemrexxx gelse de şu +45'li napmiş. onlar da izlemeye devam etmişlerdir
Rezalet Keşke o son 15 dakkayı da izlemeseydimAB arttıysa o da artmıştır hiç boşuna heveslenme.
Bu ders olsun sana.Rezalet Keşke o son 15 dakkayı da izlemeseydim
Ocak ayına kadar süresi var Reklam toplayamazsa bitecek zatenBu ders olsun sana.
7 rtng alıyor be ne Ocak'ı ne toplayamaması.Ocak ayına kadar süresi var Reklam toplayamazsa bitecek zaten
AB diyorum. Gecen hafta kaçlardadı7 rtng alıyor be ne Ocak'ı ne toplayamaması.
AB kimin umurunda, total bu oranda olduğu müddetçe ATV asla dokunmaz.AB diyorum. Gecen hafta kaçlardadı
Dizinin AB kitlesine uygun yapıldıgını biliyorsun dimi? Kostumler filanAB kimin umurunda, total bu oranda olduğu müddetçe ATV asla dokunmaz.
Saçmalama be senin uydurman. Dönemin kıyafeti ne ise onu giyiyorlar işte, kesim ile ne alakası var.Dizinin AB kitlesine uygun yapıldıgını biliyorsun dimi? Kostumler filan
Kanalın bi yerde AB'ye hitap etmesi gerek Yoksa gaffur gibi 10 tane adamla dizi çekerlerdiSaçmalama be senin uydurman. Dönemin kıyafeti ne ise onu giyiyorlar işte, kesim ile ne alakası var.
Diğer dizileri ne kadar AB ki Çukurova AB olsun, kanal AB kanalı olmadığı için sorun olmaz.Kanalın bi yerde AB'ye hitap etmesi gerek Yoksa gaffur gibi 10 tane adamla dizi çekerlerdi