1 reyting bekliyordum..
Yumduğunu bulamadın..1 reyting bekliyordum..![]()
Resmen deneklerin rezaletliğiBir Zamanlar Çukurova nasıl hâlâ bu kadar iyi, tebrikler@Forumdash @serhatt
Misafir çok yakında yolcu maalesef.
Ben sana AB'de artacak demedim mi, bak artmış.Resmen deneklerin rezaletliğiBide yükselmiş düşünebiliyormusun
![]()
Şom ağız oldugunu öğrendikBen sana AB'de artacak demedim mi, bak artmış.![]()
Hayır, dediklerimin harfiyyen çıktığını.Şom ağız oldugunu öğrendik![]()
@xemrexxx gelse de şu +45'li napmiş. onlar da izlemeye devam etmişlerdirHayır, dediklerimin harfiyyen çıktığını.![]()
AB arttıysa o da artmıştır hiç boşuna heveslenme.@xemrexxx gelse de şu +45'li napmiş. onlar da izlemeye devam etmişlerdir![]()
RezaletAB arttıysa o da artmıştır hiç boşuna heveslenme.![]()
Bu ders olsun sana.RezaletKeşke o son 15 dakkayı da izlemeseydim
![]()
Ocak ayına kadar süresi varBu ders olsun sana.![]()
7 rtng alıyor be ne Ocak'ı ne toplayamaması.Ocak ayına kadar süresi varReklam toplayamazsa bitecek zaten
![]()
AB diyorum. Gecen hafta kaçlardadı7 rtng alıyor be ne Ocak'ı ne toplayamaması.![]()
AB kimin umurunda, total bu oranda olduğu müddetçe ATV asla dokunmaz.AB diyorum. Gecen hafta kaçlardadı![]()
Dizinin AB kitlesine uygun yapıldıgını biliyorsun dimi? Kostumler filanAB kimin umurunda, total bu oranda olduğu müddetçe ATV asla dokunmaz.![]()
Saçmalama be senin uydurman.Dizinin AB kitlesine uygun yapıldıgını biliyorsun dimi? Kostumler filan![]()
Kanalın bi yerde AB'ye hitap etmesi gerekSaçmalama be senin uydurman.Dönemin kıyafeti ne ise onu giyiyorlar işte, kesim ile ne alakası var.
![]()
Diğer dizileri ne kadar AB ki Çukurova AB olsun, kanal AB kanalı olmadığı için sorun olmaz.Kanalın bi yerde AB'ye hitap etmesi gerekYoksa gaffur gibi 10 tane adamla dizi çekerlerdi
![]()