7 saat uyudum ama hâlâ uykum var okulda bir arkadaşa yardım edeceğim ardından toplantı. Keşke bugün cuma olsaydı kesin baya yorgun olurum akşama :SYogunluk iyidir, calismak da iyidir.
7 saat uyudum ama hâlâ uykum var okulda bir arkadaşa yardım edeceğim ardından toplantı. Keşke bugün cuma olsaydı kesin baya yorgun olurum akşama :S
%35
Eve uğradım, önden yemek hazır edeyim akşama. Çok geç geleceğimValla bende ayakta uyuyordum sabah is yerine vardigimda. Az geldi bugün uyku niyeyse.
Daha 1.5 gün calisacaksin ögretmen hanim, yok öyle
%83
Eve uğradım, önden yemek hazır edeyim akşama. Çok geç geleceğim
Şarja taktım full olsun. Şuan %48
Öyle aynen eve uğruyorum her gün yemek zamanı ve genelde iş yapıyorumDur durak yok, habire bir sey var yapilacak.
Şuan 96.Ofiste %95 ile basliyoruz
Şuan 96.
Şarja takacağın zaman yaz, kıyaslama yapalım
Gün içinde arada rapor yazarız olmadı
Yok benimki akşama 20 birşey olur bugün aşırı sakin olacak okulda dünün aksine. Teknoloji alma günü okulda sjsjjsjsTahminen aksam yatmadan önce takarim sarja, bu aralar fazla kullanmadigimdan 1 gün yetiyor.
%94 mesela hala suan
Yok benimki akşama 20 birşey olur bugün aşırı sakin olacak okulda dünün aksine. Teknoloji alma günü okulda sjsjjsjs
%90
Aslında değil, senin telefon daha kalitelidir ondanBenden fazla kullanmaya baslamissin.
Benim ki %92
Aslında değil, senin telefon daha kalitelidir ondan
Benim telefon dayım yüzünden çok çok soğuk havaya maruz kaldı yarım saat ve ondan sonra performansı düştü
Aksine kötü. Soğuk hava dediğim -10 falandı sanki o ara:/Aslinda soguk hava cep telefonlari icin daha iyi diyorlar.
Benim telefon Samsung S8 bu arada. Yanilmiyorsam 4-5 sene oluyor alali.
Aksine kötü. Soğuk hava dediğim -10 falandı sanki o ara:/
Benim telefon genç ama yaralandı :/
Ben en iyisi TW'de yazayım-10 kötüymüs. fazla sogukta kalma sende canim.
Senin telefon hangisi bu arada?
Ben en iyisi TW'de yazayım
Anroid telefon
E de bak orayaTW'lerini yesinler. tamam anladim mesaji
E de bak oraya
Bu arada şarj 87 oldu 17 dakikada 3 gitti