26. Olacak bu iş olacak50.
Yarın öğlene kadar yeterli olur
26. Olacak bu iş olacak50.
Yarın öğlene kadar yeterli olur
46 Bugün telefon trafiğim aşırı yoğun. Sabah 100 ile başlamıştım
46 Bugün telefon trafiğim aşırı yoğun. Sabah 100 ile başlamıştım
Konuyu nereye bağladı yaHerkesi ariyorsun, bir beni aramiyorsun.
Konuyu nereye bağladı ya
Benim için telefon trafiği: aramalar, mesajlar, araştırmalar, resmi kurum iletişimi vs vs vs
Bunu yeni gördüm. Forum trafiğide karışıktıKolay gelsin, ne diyeyim simdi ben. bol trafikler
%58 suan
Bunu yeni gördüm. Forum trafiğide karışıktı
21 civarı şarja taktık 95 yaptık baya da kullandım ve şuan 72 @Cervantes (o trafikte olanlardandın, gündem yoğundu ve maksat sana 1 bildirim daha gelsin)
14, nasıl sence?%92 şuan
14, nasıl sence?
Çünkü bügün spor salonuna gittik okul ile ve zamanın çoğunu bekleyerek geçirdim ayrıca evede çok erken geldimBaya cok kullanmissin. 😱😱
Benim ki suan %74
Çünkü bügün spor salonuna gittik okul ile ve zamanın çoğunu bekleyerek geçirdim ayrıca evede çok erken geldim
Rahatım öyle diyeyim 2. dönem nasıl olur bilemem ama bu dönem şansım baya iyiBöyle ögretmenlige can kurban. neyse bugün ögretmenler günü, o kadarcik olsun.
Rahatım öyle diyeyim 2. dönem nasıl olur bilemem ama bu dönem şansım baya iyi
%41
Bugünü saymayalım, öğleden sonra akşama kadar yoğun olacağım hem de baya. Bu lafın üstüne bir anda değişiklik oldu çabuk nazar değdirdin.Hayat sana güzel
Suan 87%
Bugünü saymayalım, öğleden sonra akşama kadar yoğun olacağım hem de baya. Bu lafın üstüne bir anda değişiklik oldu çabuk nazar değdirdin.
%37