Aynı saatiz ama @Yakamoz-Asi benden 1-2 saat önce uyanıyorİsviçre'de saat kaç şu an @Dosi için daha erken mesela 21.20 bizde 23.20 :/
Aynı saatiz ama @Yakamoz-Asi benden 1-2 saat önce uyanıyorİsviçre'de saat kaç şu an @Dosi için daha erken mesela 21.20 bizde 23.20 :/
Aynen öyle iş yerim yakın yerde, ondan dolayı böyle
Aynen öyle iş yerim yakın yerde, ondan dolayı böyle
Kendi araban?Benim iş yeri 7.5 km. Yarından itibaren arabayla gideceğim. 11 dakika.
Kendi araban?
Hayır söylemedinSöylemedim mi? 3 ay için araba kiraladım. Seat Ibiza.
Hayır söylemedin
Hayırlı olsun, kazasız belasız sür. Satın almakta nasip olur umarım.
Sorması ayıp peki 3 aylık maliyeti kaç euroSöylemedim mi? 3 ay için araba kiraladım. Seat Ibiza.
Yarın yine okuliyi geceler yarın yine iş
Şimdi yazmasam daha iyi. forumda bazı kesimler rahatsız oluyor.Sorması ayıp peki 3 aylık maliyeti kaç euro
İyi geceler Allah rahatlık versinn
------
Yarın yine okul
Aman yazma diyecektim doğru olanı yaptın 👍Şimdi yazmasam daha iyi. forumda bazı kesimler rahatsız oluyor.
Ama fiyatın içinde yakıt hariç her şey var. Servis, sigorta, her türlü vergi, kışlık lastik ve değişimi.
Allah rahatlık versin. E bende 2 hafta aradan sonra işe başlıyorum.
Allah kolaylık versin sana daAllah rahatlık versin. E bende 2 hafta aradan sonra işe başlıyorum.
Günaydın hayırlı sabahlarAllah kolaylık versin sana da
Günaydın hayırlı sabahlar
Ben uyuyamıyordum ama 6.50'de uyanmama şaşırdımGünaydın hayırlı sabahlar
İyi akşamlar 🥰Hep gece Ya da sabahları yazılıyor, biraz da akşamları iyi akşamlar diyelim. @Dosi @Yakamoz-Asi @EmreCan
İyi akşamlar 🌙
Hep gece Ya da sabahları yazılıyor, biraz da akşamları iyi akşamlar diyelim. @Dosi @Yakamoz-Asi @EmreCan
İyi akşamlar 🌙