Sallayamaz çünkü kırmızı yediği içiiiin çıkamıyor toplantıya puaahahahahaFenerbahçe derbisinde sonunda kırmızı kartı yiyen sahte kabadayıdır. Basın toplantısında yine başlar hakemlere sallamaya.
Sadece bugüne özel bir şey mi sence?Bugün ki tavırları çok garipti. Özellikle çizgide duruken topun çarpması ve sonrasında ki tavırları antipatik hareketlerdi.
Kırmızı kartı haketti.
Değil, namını çok duydum ama bizzat kendim şahit olunca tecrübe edinmiş oldumSadece bugüne özel bir şey mi sence?
Ulan adam çirkefliğin kitabını yazar.Bu adam kaç kere ceza aldı. Soyunma odası ihlali vs. bilmiyor mu bence ligde bir şey yapamayınca kendine bahane aratmak için ceza uzatmak istedi. Ha bu bir komplo teorisi tabiki ama fena fikir değil bence. Ligde iyi gitmeyince yaptığı açıklamalarla ligi önemsemiyorum ayakları...
Zaten kendisini sevmeme sebebim karakteridir Futbolda başka şeylere daha çok bakılır ama etik karakter mevzularını yine de çok önemseyen biriyim.Ulan adam çirkefliğin kitabını yazar.
Zaten kendisini sevmeme sebebim karakteridir Futbolda başka şeylere daha çok bakılır ama etik karakter mevzularını yine de çok önemseyen biriyim.
Soyunma odasına adam kapatıp döven adamları önemsemeyip sahada kendi takım arkadaşına vurana normal gibi bakan adamın zaten geçmişinin farklı olması pek beklenemezFatih Terim'in çılgın vukuatları!.. - Galatasaray
- SPORX ARAŞTIRMA - Türk futbolunun önemli simalarından Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in hakemlerle yaşadığı gerilim ilk değil...www.sporx.com
Sen gençsin pek bilmezsin bir ara şunlara da bak
Gençliğinde de bir kulüp yöneticisini dövmüş sonra adamın yüzüğü falan kaybolmuşSoyunma odasına adam kapatıp döven adamları önemsemeyip sahada kendi takım arkadaşına vurana normal gibi bakan adamın zaten geçmişinin farklı olması pek beklenemez