- Reaksiyon puanı
- 116,083
- Puanı
- 1,060
O memnun değil ama. Hep diss yiyorum @CervantesAz bildirim iyidir bazen, kafa dinliyor insan. Degil mi @Cervantes
O memnun değil ama. Hep diss yiyorum @CervantesAz bildirim iyidir bazen, kafa dinliyor insan. Degil mi @Cervantes
Çok fazla aktif olmadığım için ama @Cervantes neden "olmamış" dedi acaba, 13 rakamının uğursuzluk getirdiğini düşündüğü için demiş olabilir.
Ben de günlerce girmiyorum ama bakıyorum 3-5 bildirim var en fazla .Hayır, çok bildirim almamızı kıskanıyor @Cervantes
İşte herkeste görmek istediğim bildirim sayısı .
Kendini teselli etme yöntemi buİşte herkeste görmek istediğim bildirim sayısı .
Biz ona "züğürt tesellisi" diyoruz .Kendini teselli etme yönetimi bu
Kabullenmen güzelBiz ona "züğürt tesellisi" diyoruz .
Canım Yoldaşımdan tespit, analiz, saptama... ✍️13 çok mu? Sen dünya kadar beğeni alıyorsun. @Cervantes bildirim almak istiyorsa eğer, @12.Adam'ın radarına girmesi yeterli, yani onun ilgi alanı olan konular yeterli. Bildirim üstüne bildirim alır.
13 @Cervantes için çok yani. Günlerce olmayıp 2-3 bildirim alan biri için bir kaç saat olmayıp 13 bildirim almak çok sen ne diye kızıyor sandın13 çok mu? Sen dünya kadar beğeni alıyorsun. @Cervantes bildirim almak istiyorsa eğer, @12.Adam'ın radarına girmesi yeterli, yani onun ilgi alanı olan konular yeterli. Bildirim üstüne bildirim alır.
Halktan kopuk yaşamanın sonucu bu, halkın içine karışmalı.13 @Cervantes için çok yani. Günlerce olmayıp 2-3 bildirim alan biri için bir kaç saat olmayıp 13 bildirim almak çok sen ne diye kızıyor sandın
@12.Adam sayesinde bildirimlere doyuyorum13 çok mu? Sen dünya kadar beğeni alıyorsun. @Cervantes bildirim almak istiyorsa eğer, @12.Adam'ın radarına girmesi yeterli, yani onun ilgi alanı olan konular yeterli. Bildirim üstüne bildirim alır.
Ne atmıyorum?
8 bildirim vardı sayende .@Cervantes kaç bildirim var?
Daha öncede yazmıştım. 0 olayını pek anlamıyorum. Daha önce yazmış olduğunuz bir konuya bakıp çıktığınız zaman bir başkası sonradan yorum yazınca tekrardan bildirim geliyordur