@HeisenBerg duygusal ve hayalperest@HeisenBerg ne olursa olsun takımı teknik direktörü destekleyen taraftar
@xdragxx ise daha eleştiriler taraftar
@xdragxx objektif ve gerçekçi
@HeisenBerg duygusal ve hayalperest@HeisenBerg ne olursa olsun takımı teknik direktörü destekleyen taraftar
Öyle bir şey yok ben Erol Bulut'a neler dedim. Benim bakış açım o an iyiyse iyi derim kötüyse kötü. Hem övdüğüm hem de eleştirduğim zamanlar olur yani. Pereira bu kadar eleştiriye maruz kalacaj bir performans ortaya koymadı bence şu ana dek.@HeisenBerg ne olursa olsun takımı teknik direktörü destekleyen taraftar
Aynen Sivas, Başak, Ts, Avrupa maçları tüm kritik maçlarda 3 puan alamadı.. Tek bi Hatay maçında şaşırttı.Öyle bir şey yok ben Erol Bulut'a neler dedim. Benim bakış açım o an iyiyse iyi derim kötüyse kötü. Hem övdüğüm hem de eleştirduğim zamanlar olur yani. Pereira bu kadar eleştiriye maruz kalacaj bir performans ortaya koymadı bence şu ana dek.
Rakip takım Geçiş futbolu oynadığı için olabilir mi? @HeisenBergAynen Sivas, Başak, Ts, Avrupa maçları tüm kritik maçlarda 3 puan alamadı.. Tek bi Hatay maçında şaşırttı.
Sivas maçı Altay saçmalamasa bizdeydi maç. TS maçı 75 dakika 10 kişi oynadık insaf. Pelkas penaltı kaçırmasa Frankfurt dep galibiyeti ile başlıyorduk Avrupa'ya ayrıca. Taş gibi top oynadık o maç.Aynen Sivas, Başak, Ts, Avrupa maçları tüm kritik maçlarda 3 puan alamadı.. Tek bi Hatay maçında şaşırttı.
Geçişi daha iyi oynuyoruz çünkü net bir santraforumuz yok. Olmayınca ileride top tutmak, atağı kaliteli sonlandırmak zor oluyor. Devre arası oraya iyi bir adam şart.Rakip takım Geçiş futbolu oynadığı için olabilir mi? @HeisenBerg
Aynen kardeşim şu şöyle bu böyle diyerek ben de Erolun fenerini şampiyon yapacak duruma getiririm...Sivas maçı Altay saçmalamasa bizdeydi maç. TS maçı 75 dakika 10 kişi oynadık insaf. Pelkas penaltı kaçırmasa Frankfurt dep galibiyeti ile başlıyorduk Avrupa'ya ayrıca. Taş gibi top oynadık o maç.
------
Geçişi daha iyi oynuyoruz çünkü net bir santraforumuz yok. Olmayınca ileride top tutmak, atağı kaliteli sonlandırmak zor oluyor. Devre arası oraya iyi bir adam şart.
Pelkas ile Valencia penaltı kaçırır Vitor suçlu, Altay topa vurmaz, frikikte topu alır çizgiden geçirir ama Pereira suçlu olur Takıma kattığı güzel noktaları görmezsiniz ama...Aynen kardeşim şu şöyle bu böyle diyerek ben de Erolun fenerini şampiyon yapacak duruma getiririm...
Yo yaptığın çok yanlış da değil aslında @xdragxx ile ikiniz iki ayrı taraftar profilisiniz. Kimisi daha eleştiriler takılır kimisi takıma çok başarısız olmadığı sürece arkasında durur eleştirilerin takıma zarar verebileceğini haksız olduğunu düşünür. Bunu sadece hoca olarak değil genel olarak yorumlarınızda gördüğüm bu.Öyle bir şey yok ben Erol Bulut'a neler dedim. Benim bakış açım o an iyiyse iyi derim kötüyse kötü. Hem övdüğüm hem de eleştirduğim zamanlar olur yani. Pereira bu kadar eleştiriye maruz kalacaj bir performans ortaya koymadı bence şu ana dek.
Ben takıma zarar verme muhabbetine pek katılmıyorum. Bir grup taraftar eleştiri yapıyor diye o takım zarar görecekse zaten görsün bu kadar kolay kırılmaması lazım takımın. Tabii ki de eleştiriler olabilir ben de tamamen memnun değilim Pereira'dan ama adama yöneltilen eleştiriler tutarsız bence ben de savunma pozisyonuna geçiyorum doğal olarak.Yo yaptığın çok yanlış da değil aslında @xdragxx ile ikiniz iki ayrı taraftar profilisiniz. Kimisi daha eleştiriler takılır kimisi takıma çok başarısız olmadığı sürece arkasında durur eleştirilerin takıma zarar verebileceğini haksız olduğunu düşünür. Bunu sadece hoca olarak değil genel olarak yorumlarınızda gördüğüm bu.
Genelde senin gibi savunmada olanlar zarar verildiğini en ufak açığı aradığını söylerler ondan dedimBen takıma zarar verme muhabbetine pek katılmıyorum. Bir grup taraftar eleştiri yapıyor diye o takım zarar görecekse zaten görsün bu kadar kolay kırılmaması lazım takımın. Tabii ki de eleştiriler olabilir ben de tamamen memnun değilim Pereira'dan ama adama yöneltilen eleştiriler tutarsız bence ben de savunma pozisyonuna geçiyorum doğal olarak.
Yok ben onlardan değilim.Genelde senin gibi savunmada olanlar zarar verildiğini en ufak açığı aradığını söylerler ondan dedim
Exxendekinde eski kadrosuyla olmadı diye eleştirenler ben eski kadrosuyla yazınca olmuyor 6.kez deniyorum aynı kanalda birde ingiltere var @xdOnu demiyorum Fener'e geldiği dönemi kastediyorum Geldiğinden beri elle tutulur tek katkı vermedi ne maç aldı ne adam akıllı bir şey yaptı Sürekli trip vs atması da mı sistemden kaynaklı
Fenerbahçe de ki hata Avrupa’daki Shamrock Roversa uyamamasıVitor gitmezse sen git abim değmez bunlara boşver. Bu loserbahçe'ye de bir daha yıldız alanın aklına tükürürüm siz kim yıldız kim
Stephen Bradley gelmeli ekibiyle yanında Jonathan Roche ta gelmeliVallaha karakterli adammışsın abim. Sana yaptıklarını bana yapsa o penaltıyı bilerek kaçırır sonra vah tüh ederdim numaradan ve sinsice gidişini izlerdim
4 gol 1 asistle devam ki sadece 670 dakika yani 7 maç süresi çok daha iyi olacaksın Vitor gidince.
Umarım bir gün reelde görürsün şarkıyı dinleyeyim ben de
Ah be keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee İstanbul'da olsam Samandıra çıkışı bekler şansımı denerdiiimUmarım bir gün reelde görürsün şarkıyı dinleyeyim ben de