Yazık ettiler karaktere de diziye de seyirciye de.İnş totalin aklı başina gelir de düşen reytingleri kurtarmak için Demir'in 52.si için okutulan mevlide muhtac kalırlar!!!!
Fikret'i de Züleyha'ya aşık ediyorlar.
Yazık ettiler karaktere de diziye de seyirciye de.İnş totalin aklı başina gelir de düşen reytingleri kurtarmak için Demir'in 52.si için okutulan mevlide muhtac kalırlar!!!!
Son yıllarda yazılmış en güzel karakterler Hunkar ve Demir'diYazık ettiler karaktere de diziye de seyirciye de.
Fikret'i de Züleyha'ya aşık ediyorlar.
O kadar da değil ama iyi olan ve yazık edilen karakterler oldular..Son yıllarda yazılmış en güzel karakterler Hunkar ve Demir'di@Dosi
Sen yılmazcıydı zaten defol şurdanO kadar da değil ama iyi olan ve yazık edilen karakterler oldular..
Hayır hiçbir zaman sevmedim o adamı.Sen yılmazcıydı zaten defol şurdan![]()
@xemrexxx doğru mu diyordu gaffuru seviyon diyeHayır hiçbir zaman sevmedim o adamı.![]()
öyle biri yok
Hayır ben bu dizide tek bir adamı sevdim o da FİKRET.@xemrexxx doğru mu diyordu gaffuru seviyon diye
öyle biri yokHaminnenin gençliği paşalar dönemine denk geliyor
![]()
Sen de mi izleyicisin
Al işte bir zamanlar düşman FİKOHayır ben bu dizide tek bir adamı sevdim o da FİKRET.![]()
Demir'e olan aşkın senin gözünü kör etmiş.Sen de mi izleyicisinBu diziyi çok kişi izlemiyordu forumda sandım göz gezdiriyorsun
Al işte bir zamanlar düşman FİKO![]()
Kurban ol onun bıyıgınaDemir'e olan aşkın senin gözünü kör etmiş.![]()
Sen de mi izleyicisinBu diziyi çok kişi izlemiyordu forumda sandım göz gezdiriyorsun
ben tabii ki izliyorum böyle bir kalite bir daha gelir mi Atv ekranlarına ben ilk bölümlerine aşık olduydum sonradan koptumSen de mi izleyicisinBu diziyi çok kişi izlemiyordu forumda sandım göz gezdiriyorsun
İlk 2 sezon efsaneydiben tabii ki izliyorum böyle bir kalite bir daha gelir mi Atv ekranlarına ben ilk bölümlerine aşık olduydum sonradan koptum![]()
Fikret'in memelerine kurban olmayı tercih ediyorum.Kurban ol onun bıyıgına![]()
Senariste çamur at Fikret ne alaka?
1.sezon zaten mükemmeldi 2.sezon da o şekilde
senarist 5 sezon gidicek hikayeyi batırdıSenariste çamur at Fikret ne alaka?Ayrıca seninki de sette huzursuzluk çıkarmasaydı kendi etti kendi buldu.
![]()
Maalesef.1.sezon zaten mükemmeldi 2.sezon da o şekildeNe zaman bozdu biliyor musun Yılmaz ile Demir, Hünkar, Fekeli ayrılınca malesef
Bir ara başka diziye dönmüştü de neyse
------
senarist 5 sezon gidicek hikayeyi batırdı![]()
Senariste söyleyin diziyi düzeltsinMaalesef.![]()
Olur.Senariste söyleyin diziyi düzeltsin![]()
Ben seni raşite benzetiyorum